Ihanan muhkea pellavainen päiväpeitto, joka toimii myös torkkupeittona.

BEDA pellavapäiväpeite sopii max 100cm leveään sänkyyn; parisänkyyn voit levittää sen puolipeitteeksi jalkopäätyyn tai käyttää kevyenä heittopeitteenä. Valikoimastamme löytyy myös pienempi koko: BEDA pellavavohvelitorkkupeite.

Materiaali:

Materiaali: 100% pellavaa
Kankaan neliöpaino: 300 g/m²
Lankaluku: 125

Pese väljässä vedessä samansävyisten kanssa, max 800rpm linkouksella. Pellava on luonnonmateriaali, josta irtoaa jonkin verran ylimääräistä nukkaa ensimmäisissä pesuissa, joten tarkista nukkasihti sekä pesukoneesta että kuivausrummusta ensimmäisten pesujen jälkeen. Suosittelemme pesua ennen tuotteen käyttöönottoa. Löydät tarkat pellavan hoito-ohjeet täältä.

ÖKO-TEX-SERTIFIKAATTI

Pellavatuotteillamme on Öko-Tex100 -sertifikaatti. Se takaa, ettei tuotteessa ole haitallisia kemikaaleja ja se on turvallinen käytössä, myös suoraan ihoa vasten. Sertifikaatin kriteerejä päivitetään vuosittain uusimpien tutkimustuloksien mukaisiksi.

GOTS-SERTIFIKAATTI

Luomupuuvillayksityiskohdat (hapsut, tasselit ja pyyhkeiden ripustuslenkit) sekä tuotepakkauksen logonauha ovat GOTS Organic-sertifioituja. GOTS-sertifikaatti (Global Organic Textile Standard) kertoo tuotteen ekologisuudesta ja eettisyydestä. Sertifikaatin myöntämisessä huomioidaan koko tuotteen elinkaari aina raaka-aineiden viljelystä lopputuotteeseen saakka. Se myönnetään vain luomu-viljellylle luonnonkuidulle, jonka käsittelyyn ei käytetä formaldehydejä, raskasmetalleja eikä klooria. Lisäksi valmistusprosessissa on huomioitu eläinten ja ihmisten hyvinvointi, eikä lapsityövoimaa ole sallittu.

Väri

Pellava, Valkoinen

Xeraliving / BEDA pellavavohvelipäiväpeite, torkkupeitto, 150 x 250 cm

Pellavavohvelipeitolla viimeistelet petauksen! Pehmeä pellavavohveli on muhkeudestaan huolimatta kevyt käsitellä, ja peitto sopiikin myös käytettäväksi torkkupeittona.

Tämä tuote on toistaiseksi loppunut varastoltamme.

Xeraliving

Vastuullisesti valmistetut kodin sisustustuotteet, pellavatekstiilit ja paperituotteet. Me annamme sinulle mahdollisuuden tehdä parempia valintoja kauniimman tulevaisuuden puolesta · tule ja tutustu, ihastu ja rakastu!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää