Ihanan muhkea pellavainen torkkupeitto kruunaa sisustuksesi!

Pellavatorkkupeite lämmittää hiostamatta, ja näyttää kauniilta erilaisissa sisustuskokonaisuuksissa.

Vinkki: BEDA pellavatorkkupeitto sopii erinomaisesti myös lastenhuoneeseen päiväpeitteeksi!

Materiaali:

Materiaali: 100% pellavaa
Kankaan neliöpaino: 300 g/m²
Lankaluku: 125

Pese väljässä vedessä samansävyisten kanssa, max 800rpm linkouksella. Pellava on luonnonmateriaali, josta irtoaa jonkin verran ylimääräistä nukkaa ensimmäisissä pesuissa, joten tarkista nukkasihti sekä pesukoneesta että kuivausrummusta ensimmäisten pesujen jälkeen. Suosittelemme pesua ennen tuotteen käyttöönottoa. Löydät tarkat pellavan hoito-ohjeet täältä.

ÖKO-TEX-SERTIFIKAATTI

Pellavatuotteillamme on Öko-Tex100 -sertifikaatti. Se takaa, ettei tuotteessa ole haitallisia kemikaaleja ja se on turvallinen käytössä, myös suoraan ihoa vasten. Sertifikaatin kriteerejä päivitetään vuosittain uusimpien tutkimustuloksien mukaisiksi.

GOTS-SERTIFIKAATTI

Luomupuuvillayksityiskohdat (hapsut, tasselit ja pyyhkeiden ripustuslenkit) sekä tuotepakkauksen logonauha ovat GOTS Organic-sertifioituja. GOTS-sertifikaatti (Global Organic Textile Standard) kertoo tuotteen ekologisuudesta ja eettisyydestä. Sertifikaatin myöntämisessä huomioidaan koko tuotteen elinkaari aina raaka-aineiden viljelystä lopputuotteeseen saakka. Se myönnetään vain luomu-viljellylle luonnonkuidulle, jonka käsittelyyn ei käytetä formaldehydejä, raskasmetalleja eikä klooria. Lisäksi valmistusprosessissa on huomioitu eläinten ja ihmisten hyvinvointi, eikä lapsityövoimaa ole sallittu.

Paino 0,30 kg
Väri

Pellava, Valkoinen

Xeraliving / BEDA pellavavohvelitorkkupeite, 90 x 170 cm

139,90

Tuki tiimille: 25,00 €

Muhkea pellavavohveli kutsuu kääriytymään lempeään suojaansa.

  • Väri: valkoinen
  • Mitat: 90cm x 170 cm

Varasto loppu

Xeraliving

Vastuullisesti valmistetut kodin sisustustuotteet, pellavatekstiilit ja paperituotteet. Me annamme sinulle mahdollisuuden tehdä parempia valintoja kauniimman tulevaisuuden puolesta · tule ja tutustu, ihastu ja rakastu!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää