Helli itseäsi tai ystävääsi luonnonmukaisella, ihanan tuoksuisella yrttikylvyllä!

Osaatko kuvitella mitään ihanampaa, kuin aidoilta yrteiltä ja kukkasilta ihanasti tuoksuva ja hemmotteleva kylpyhetki?

Yrttipajan kotimaisista kukista ja yrteistä valmistetut pesuveteen lisättävät yrttikylpypussit tekevät kylpemisestä entistäkin nautinnollisempaa.

  • Valmistettu 100 %:sti kotimaisesta nokkosesta, sitruunamelissasta, siankärsämöstä ja puna-apilasta. Yksi pakkaus sisältää 2 yrttikylpypussia, ja samaa pussia voi käyttää 2-3 kertaa. Pakkaus riittää siis jopa 6 kylpykertaan.
  • Nauti aitojen suomalaisten yrttien aidoista tuoksuista ilman roskia!

Yrttinen kylpy

Nauti olostasi ja anna yrttien virkistää ja helliä vartaloasi.

Käyttöohje: Laita yrttipussi kuumaan veteen joko pesuvatiin tai ammeeseen ja anna liota n. 20 min. Tee itsellesi sopivan lämpöinen kylpy- tai pesuvesi. Voit levittää kylvyn ihollesi esimerkiksi pesukintaalla tai sienellä. Yrttikylpy sopii erinomaisesti käytettäväksi saunomisen yhteydessä.  Saunan jälkeen riittää vedellä huuhtelu, yrttikylvyn kanssa et tarvitse saippuaa. Käytön jälkeen purista pussista ylimääräinen vesi pois ja kuivata. Voit käyttää samaa pussia 2–3 kertaa.

Pakkauksen koko: 2 x 10g.

Paino 0,040 kg

Yrttipaja / Hemmotteleva yrttikylpy

6,50

Tuki tiimille: 1,00 €
  • Valmistettu Suomessa kotimaisesta nokkosesta, sitruunamelissasta, siankärsämöstä ja puna-apilasta.
  • Voidaan lisätä kylpyveteen tai valmistaa pesuvatiin ihana yrttinen pesuvesi.
  • Ihana lahjaidea!

Varasto loppu

Yrttipaja

Yrttipaja on Suomen suurin yrttitukku. Yrttipajalla on laaja valkoima eri yrttejä ruoaksi, mausteeksi ja ulkoiseenkin käyttöön. Viljellyt kasvit tuotetaan aina luonnollisesti, ilman kemiallisia lannoitteita tai lisäaineita ja keruukasvit kerätään suomen puhtaasta (villistä) luonnosta. Rakkaudella viljellyt ja kerätyt yrtit kruunaavat ruoanlaiton!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää