Nosta ruuanlaittosi uusiin sfääreihin maukkailla kotimaisilla yrteillä!

Lipstikka maistuu hienostuneesti selleriltä, mutta lisäksi siinä voi maistaa palsternakan, purjon ja persiljankin aromia. Lipstikka on tuttu lihaliemikuutioiden alkuperäisenä mausteena. Suomessa luonnonmukaisesti viljelty lipstikka tuo ihanan maun monenlaisiin ruokiin. Toisin kuin useimmat yrtit, lipstikka kannattaa lisätä ruokaan jo valmistuksen alkuvaiheessa.

“Yrityksemme toiminnan pääpaino on villeinä kerättyjen ja luonnollisesti tuotettujen kasvien tuottamisessa, jatkojalostustuksessa ja myynnissä. Meiltä löydät kotimaiset, ympäristöystävälliset ja taatusti ensiluokkaiset vaihtoehdot niin keittiöön kuin kosmetiikkaan. Tarjoamme erilaisia maustesekoituksia, yrttiteejuomia, kylpytuotteita sekä Suomen laajimman valikoiman yksittäisiä yrttejä.”

Paino 4o g

Yrttipaja / Kotimainen lipstikka

4,90

Tuki tiimille: 1,00 €

Maukas ja monikäyttöinen mausteyrtti sopii monenlaiseen ruuanlaittoon. Puhtaasti Suomesta!

Varasto loppu

Yrttipaja

Yrttipaja on Suomen suurin yrttitukku. Yrttipajalla on laaja valkoima eri yrttejä ruoaksi, mausteeksi ja ulkoiseenkin käyttöön. Viljellyt kasvit tuotetaan aina luonnollisesti, ilman kemiallisia lannoitteita tai lisäaineita ja keruukasvit kerätään suomen puhtaasta (villistä) luonnosta. Rakkaudella viljellyt ja kerätyt yrtit kruunaavat ruoanlaiton!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää