Tämä vekkuli saunatonttu levittää hyvää tuoksua saunojien iloksi!

Saunatonttu tuo saunaan miellyttävän tuoksun ja on samalla veikeä koriste. Aseta esim. saunan lauteille tai ikkunalle!

Käyttöohjeet: Tiputa 2-6 tippaa saunatuoksua kuppiin. Saunan lämmössä öljy haihtuu ja levittää hyvää tuoksua.

Tiesitkö? Saunatonttu kuuluu suomalaiseen kansanperinteeseen

Saunatontun on uskottu asuvan saunassa kiukaan ja seinän välisessä pienessä tilassa. Luonteeltaan saunatonttu on yleensä kuvattu hyväntahtoiseksi, hyväsydämiseksi ja hyväntuuliseksi. Saunatontulla on kuitenkin myös vaativa puolensa, ja se saattaa heittäytyä jopa hengenvaaralliseksi. Tämän vuoksi ihmiset ovat pyrkineet olemaan saunatonttunsa kanssa hyvissä väleissä. Saunatonttu pyrkii varmistamaan sen, että saunassa käyttäydytään saunan arvolle sopivalla tavalla. Koska saunatonttu rakastaa rauhaa, saunassa on sen mieliksi pyritty välttämään metelöintiä, kiroilua ja riitelyä.

(Lähde: Wikipedia)

Emendo / Saunatonttu-tuoksuastia + 10 ml saunatuoksu

14,50

Tuki tiimille: 2,50 €

Saunatonttu on osa suomalaista kansanperinnettä ja saunakulttuuria. Tämä veikeä Emendon saunatonttu ja aidoista eteerisistä öljyistä valmistettu eucalyptuksen tuoksuinen saunatuoksu luo ihanan tunnelman saunaan.

Varasto loppu

Emendo

Suomalaisen Emendon sauna- ja wellness -tuotteet ovat tuttuja suomalaisille jo yli 20 vuoden ajalta. Saunominen ja hyvinvointi on meille sydämenasia ja haluammekin tuotteidemme avulla tarjota hyvää oloa ja rentoutumista.

Kehitämme tuotteita, joiden avulla on mahdollista irtautua arjesta ja kiireestä sekä nauttia rentouttavista sauna- ja hemmotteluhetkistä.
Lue lisää