SUOMESSA VALMISTETUT TERVEELLISET VALKO- ja RAAKASUKLAAHERKUT KOLMESSA HERKULLISESSA MAUSSA

 

Valkosuklaaherkut

  • Valkosuklaamansikka on herkullinen yhdistelmä luomulaatuista mansikkaa ja suussasulavaa, laadukasta luomuvalkosuklaata. 50g pussi.
  • Valkosuklaavadelma on raikkaan lempeä suosikkiyhdistelmä, joka maistuu kaikille!
  • Maitosuklaacashew yhdistää täyteläisen, kermaisen cashewpähkinän ja pehmeän makean valkosuklaan. Nams!

 

Raakasuklaaherkut

  • Raakasuklaamansikka on herkullinen yhdistelmä luomulaatuista mansikkaa ja perulaista, laadukasta luomuraakasuklaata. 50g pussi.
  • Raakasuklaavadelma on monelle suomalaisille herkku täynnä makumuistoja – perinteinen vadelman makea maku yhdistettynä lempeään raakasuklaaseen vie monen mielenmaiseman lapsuuden kesiin. 50g pussi.
  • Raakasuklaacashew yhdistää täyteläisen, kermaisen cashewpähkinän ja tumman perulaisen luomuraakasuklaan. 60g pussi.

 

FOODININ KUORRUTETUT SUKLAAHERKUT OVAT KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ

Foodinin raakasuklaaherkut valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaallamme. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. Lopuksi hellävarainen kuorrutuskone kietoo kotimaisen mansikan pehmeään ja lempeään raakasuklaaseen.

Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. Perustajamme Lasse Jalkanen on tunnettu suuresta rakkaudestaan raakasuklaaseen, minkä vuoksi suklaat ovat erityisen tärkeä tuoteryhmä meillä Foodinilla. Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa raakasuklaamme saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi.

Raakasuklaamme ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. Ei tarvitse kuin vilkaista ainesosalistaa – näissä suklaissa ei ole mitään turhaa.

Kaikki raakasuklaatuotteemme ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

“Raakasuklaa on suklaanrakastajan unelma. Niin herkkua ja samaan aikaan hyvinvointia tukevaa! Raakasuklaalevyt, -rouheet ja -päällysteiset herkut ovat mun valintani, kun tekee mieli jotakin makeaa. Valikoimasta en edes osaa valita suosikkia, koska kaikki ovat niin hyviä.” – Alisa Talasmaa, wellnessmalli

Sis. 3 kpl pusseja, yht 160g

Setti

Valkosuklaaherkut, Raakasuklaaherkut

Foodin / Suklaaherkut, 3 pss (valitse maut)

Herkulliset, Suomessa valmistetut valko- ja raakasuklaaherkut ovat täydellinen herkku ja eväs jokaiseen päivään!

  • Valkosuklaaherkut-pakkaus sisältää 3 pussia, makuina Valkosuklaa-mansikka, Valkosuklaa-vadelma sekä Valkosuklaa-cashew.
  • Raakasuklaaherkut-pakkaus sisältää 3 pussia, makuina Raakasuklaa-mansikka, Raakasuklaa-vadelma sekä Raakasuklaa-cashew.

Katso lisää Foodinin herkkuja TÄSTÄ.

Tämä tuote on toistaiseksi loppunut varastoltamme.

Foodin

Foodinin vahvuudet kulminoituvat vahvaan ammattitaitoon: omaan tuotekehitykseen ja tuotantoon. Foodinin tuotteita kehitetään pitkälti sen mukaan mitä asiakkaamme meiltä toivovat ja millaisia tuotteita itse haluamme käyttää. Perustaja Lasse Jalkasen työparina tuotekehityksessä on Foodinilla ollut mukana jo useamman vuoden ajan pitkän linjan ravitsemusasiantuntija Jaakko Halmetoja.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää