Heijastavat sormikkaat pehmeästä neuloksesta

Heijastavat sormikkaat valmistetaan kolmessa värissä ja kahdessa koossa. Lapsille ja aikuisille molemmille löytyy joustava ja mukava onesize-koko. Heijastava lanka (0,2mm) kulkee läpi koko neuloksen ja parantaa näkyvyyttä liikenteessä.  Heijastavat sormikkaat sopivat hyvin monenlaiseen ulkoiluun, kuten pyöräilyyn, puistoiluun, koulumatkoille tai koiralenkille. Yhden koon käsineet ovat joustavat ja mukavat käyttää. Neule on valmistettu kevyestä ja nopeasti kuivuvasta akryylistä.

Nämä neulotut, heijastavat käsineet on kudottu heijastavalla langalla (0,2mm). Pieni koko sopii 6-12-vuotiaille lapsille, aikuisten koko tästä ylöspäin. Neuloksen materiaali on joustava ja pehmeä, nopeasti kuivuva akryyli.

Suosittelemme hellävaraista pesua.

Koot:

  • ONESIZE aikuiset (nuorille ja aikuisille)
  • ONESIZE lapset (6-12-vuotiaille)

Väri:   musta, vaaleanpunainen ja sininen.

Avainsanat:  heijastavat hanskat, heijastavat sormikkaat, heijastava lanka

Heijastavat sormikkaat ovat erinomaiset tuotteet varainhankintaan. Saatavilla kaksi kokoa, jotka sopivat meistä useimmille.

Varainhankinta mahdollistaa ison osan mm. lasten ja nuorten hyväksi tehtävästä harrastustoiminnasta. Näitä toimintoja pyöritetään pääasiassa vapaaehtoisvoimin ja tämä on tärkeää työtä. Kaikilla perheillä ei ole tasavertaisia mahdollisuuksia harrastaa. Monille lapsille harrastus on se henkireikä, jossa pääsee tutustumaan uusiin ystäviin ja oppimaan uusia taitoja.

Ilman varainhankintaa, moni lapsi saattaisi jäädä näiden harrastusten ulkopuolelle. Koululuokat, joukkueet, urheiluseurat, päiväkodit ja erilaiset yhdistykset keräävät jatkuvasti varoja rahoittaakseen toimintaansa. Ostamalla varainhankinnan tuotteita laitat hyvän kiertämään!

Paino 0,060 kg
Koko

Lasten, Aikuisten

Väri

Roosa, Sininen, Musta

cMe Reflective / Heijastavat Sormikkaat, 2 kokoa

15,00

Tuki tiimille: 5,25 €

Heijastavat sormikkaat aikuisille ja lapsille. Ohut heijastava lanka kulkee lämpi neuloksen siten, että sormikkaat heijastavat joka suuntaan

  • ONESIZE aikuiset (nuorille ja aikuisille)
  • ONESIZE lapset (6-12-vuotiaille)

Valitse heijastavien sormikkaiden väri ja koko alta!

Tyhjennä

cMe Reflective

Suomalainen cMe Reflective® on erikoistunut heijastaviin tuotteisiin. Valikoiman tuotteet ovat laadukkaita ja vahvasti heijastavia, ne sopivat erityisen hyvin Suomen moninaiseen syksyyn ja talveen. Heijastavat tuotteet sopivat erinomaisesti varainhankintaan, sillä turvallisuutta on aina ilo suositella.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää