Ihoa hellävaraisesti kuoriva pellavafroteinen saippuapesin ja aitoa mustikkaa sisältävä mustikkasaippua – ihanaa hemmottelua itselle tai lahjaksi!

Pellavafroteesta valmistettu saippuapesin ei vain puhdista, vaan myös kuorii ihoa hellävaraisesti ja elvyttää pintaverenkiertoa. Sujauta palasaippua pesimeen ja käsilenkki ranteeseen tukevan otteen varmistamiseksi. Ripusta pesin käytön jälkeen lenkistä kuivumaan.

Laituri-saippuapesin kuuluu Vappu Pimiän suunnittelemaan Vappu Saunassa -mallistoon.

  • Pesimen koko: 13 cm x 13 cm
  • Pesimen materiaali: 70 % pellava, 30 % puuvilla
  • Suunnittelija: Vappu Pimiä
  • Valmistettu kokonaisvaltaisesti ympäristöystävällisellä tuotantoprosessilla, jossa otetaan huomioon kaikki teolliseen tuotantoon liittyvät ympäristöasiat.

Mustikkasaippua on kasvisrasvapohjainen saippua ja sisältää aitoa mustikkarouhetta Suomen luonnosta. Rouheena se tekee saippuasta myös kevyesti kuorivan ja pintaverenkiertoa aktivoivan. Tuoksu on miedosti marjaisa.

Ingredients / INCI: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Ceteareth – 25, Aqua, Lanolin, Parfum (Hypo), Propylene Glycol, Tetrasodium EDTA, Titaniumdioxide, Glycerin, Sodium Benzoate, Cellulose Gum, CI 42090, CI 12490

Paino 0,09 kg
Väri

luonnonväri/musta, valkoinen/musta

Jokipiin pellava / Saippuapesin & Mustikkasaippua

24,90

Tuki tiimille: 5,00 €

Vappu Pimiän suunnittelema pellavafroteinen saippuapesin sekä aitoa mustikkaa sisältävä hemmotteleva saippua ovat täydellinen yhdistelmä!

  • Valmistettu Suomessa, Jalasjärven Jokipiissä
  • Upea tuote itselle tai lahjaksi!

Varasto loppu

Jokipiin pellava

Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa, Jalasjärven Jokipiissä. Tuotteitamme ostamalla työllistät suomalaisia. Kaikki Jokipiin pellava -tuotteet valmistetaan kokonaisvaltaisesti ympäristöystävällisellä tuotantoprosessilla ilman kemikaaleja. Kiitos, että tuet suomalaista perheyritystä!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää