Tehokkaat led-valot polkupyörään!

Pakkaus sisältää kaksi tehokasta led-valoa, toinen eteen ja toinen taakse. Helppo kiinnittää pyörän tankoon ja runkoon.

Valot auttaa sinua näkymään pyöräillessäsi hämärässä. Näkyminen hämärässä pyöräillessä on todella tärkeää, pyöräilijälle itselleen heijastavia asusteita ja polkupyörään kunnon valot ja heijastimet. Näin näkyvyys on taattua autoilijalle.

Loistava varainhankinnan tuote, koska jokainen polkupyöräilijä tarvitsee pyöräänsä valot.

Pimeällä täytyy käyttää valoja!

Tieliikennelaki muuttui 1.6.2020.  Myös pyöräilijät saivat koko joukon uusia liikennesääntöjä sekä liikennemerkkejä. 

Polkupyörässä pitää olla eteenpäin valkoista tai vaaleankeltaista valoa näyttävän valaisimen lisäksi myös taaksepäin punaista valoa näyttävä valaisin, kun pyörällä ajetaan tiellä pimeän tai hämärän aikaan tai kun näkyvyys on sään tai muun syyn vuoksi huonontunut. Polkupyörään kiinnitettävän valaisimen vaihtoehtona voidaan valaisin kiinnittää kuljettajaan, esim. kypärään.

Liikenteen värikoodin mukaan valkoista valoa näytetään kulkuneuvoissa eteenpäin ja punaista taaksepäin. Tällä tavoin kerrotaan muille tienkäyttäjille liikkumisen suunnasta. Valot auttavat myös pyöräilijöiden keskinäisissä kohtaamisissa ja valojen avulla pyöräilijä huomaa paremmin myös jalankulkijan heijastimen.

Paino 0,060 kg

cMe Reflective / LED-valot pyörään, eteen ja taakse

9,90

Tuki tiimille: 2,00 €

Paristokäyttöinen LED-valot pyörään. Paristot sisältyvät hintaan.

  • Helppo kiinnittää
  • Helppo käynnistää ja sammuttaa
  • Valkoinen eteen ja punainen taakse

Varastossa

cMe Reflective

Suomalainen cMe Reflective® on erikoistunut heijastaviin tuotteisiin. Valikoiman tuotteet ovat laadukkaita ja vahvasti heijastavia, ne sopivat erityisen hyvin Suomen moninaiseen syksyyn ja talveen. Heijastavat tuotteet sopivat erinomaisesti varainhankintaan, sillä turvallisuutta on aina ilo suositella.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää