Helppokäyttöiset led-valot pyörään!

Pysy turvassa ja näy liikenteessä. Hämärällä ja pimeässä liikkuvalle pyöräilijälle tai potkulautailijalle lisävalot ovat nykyään pakolliset.

Pakkaus sisältää kaksi led-valoa, valkoinen valo eteen ja punainen taakse. Silikoni pitää lamput paikoillaan. Valojen kiinnitys on superhelppoa!

Saatavilla musta ja värikäs kuori, molemmissa samat valot eli punainen valo taakse ja valkoinen valo eteen. Valitseomasi:

  • valko-punainen silikoni
  • musta silikoni

Valot auttaa sinua näkymään pyöräillessäsi hämärässä. Pyöräilijän näkyvyys on ehdottoman tärkeää.

Loistava varainhankinnan tuote, koska jokainen polkupyöräilijä tarvitsee pyöräänsä valot.

Pimeällä täytyy käyttää valoja!

Tieliikennelaki muuttui 1.6.2020.  Myös pyöräilijät saivat koko joukon uusia liikennesääntöjä sekä liikennemerkkejä. 

Polkupyörässä pitää olla eteenpäin valkoista tai vaaleankeltaista valoa näyttävän valaisimen lisäksi myös taaksepäin punaista valoa näyttävä valaisin, kun pyörällä ajetaan tiellä pimeän tai hämärän aikaan tai kun näkyvyys on sään tai muun syyn vuoksi huonontunut. Polkupyörään kiinnitettävän valaisimen vaihtoehtona voidaan valaisin kiinnittää kuljettajaan, esim. kypärään.

Liikenteen värikoodin mukaan valkoista valoa näytetään kulkuneuvoissa eteenpäin ja punaista taaksepäin. Tällä tavoin kerrotaan muille tienkäyttäjille liikkumisen suunnasta. Valot auttavat myös pyöräilijöiden keskinäisissä kohtaamisissa ja valojen avulla pyöräilijä huomaa paremmin myös jalankulkijan heijastimen.

Paino 0,060 kg
Väri:

puna-valkoinen ulkokuori, musta ulkokuori

LED-valot pyörään (silikoni), 2 kpl setti

10,00

Tuki tiimille: 3,00 €

LED-valot pyörään, saatavilla musta tai värikäs silkonikuori. Molemmissa samat valot, eli punainen valo taakse ja valkoinen valo eteen.

  • Pakkauksessa kaksi LED-valoa (eteen ja taakse!)
  • Helppo kiinnittää ja irroittaa
  • Paristot sisältyy
  • Pysyy hyvin paikallaan
  • Punainen ja valkoinen valo
Tyhjennä

cMe Reflective

Suomalainen cMe Reflective® on erikoistunut heijastaviin tuotteisiin. Valikoiman tuotteet ovat laadukkaita ja vahvasti heijastavia, ne sopivat erityisen hyvin Suomen moninaiseen syksyyn ja talveen. Heijastavat tuotteet sopivat erinomaisesti varainhankintaan, sillä turvallisuutta on aina ilo suositella.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää