Uudelleenkäytettävät TERÄSPILLIT, parempi valinta. Kestävät kulutusta ja on helppo puhdistaa mukana tulevalla teräsharjalla.

 

3 pillin pakkaus

Näillä teräspilleillä juot kätevästi paksutkin pirtelöt ja smoothiet, kaakaot ja kesäisen raikkaat mehut. Pillit on helppo kuljettaa mukana vaikka eväsretkille, mukana tulevassa pellavapussissa.

Pakkauksessa on 3kpl eri paksuisia teräspillejä, pellavapussissa. Pituutta pilleillä on 215mm. Pillien pesua näppäröittää mukana tuleva pesuharja.

Pillien halkaisijat on:

    • 12mm paksut pirtelöt ja smoothiet
    • 9mm pirtelöt, smoothiet ja kaakaot
    • 6mm mehut ja vedet

 

6 pillin pakkaus

Pakkauksessa on 6kpl kurvikkaita teräspillejä, pellavapussissa. Pituutta pilleillä on 215mm. Pillien pesua näppäröittää mukana tuleva pesuharja. Pilli on halkaisijaltaan 8mm, sillä juo kätevästi mehut, kaakaot, sekä notkeat pirtelöt ja smoothiet. Pillit on helppo kuljettaa mukana vaikka eväsretkille mukana tulleessa pellavapussissa.

 

Teräspilli on ympäristöystävällinen valinta

Kestävä kuluttaminen on ekovelvollisuus, joka kuuluu meistä jokaiselle. Kertakäyttötuotteiden sijaan valitaan uudelleenkäytettäviä vaihtoehtoja, esim. teräspillit, muovisten sijaan.

Teräspillit on loistava varainhankinnan tuote, koska kukapa ei pillejä tarvitsisi joskus ja nämä ovat oiva vaihtoehto juuri kertakäyttöisyydelle.

Paino 0,060 kg
Setti

3 kpl pakkaus, 6 kpl pakkaus

Lovin / Teräspillit (3kpl tai 6kpl setti)

16,90

Tuki tiimille: 7,00 €

Teräspillit kestävät kulutusta ja nämä on helppo pitää puhtaana. Mukana tulee pesuharja. Tyylikkäät teräspillit sopivat monenlaiseen kattaukseen.

  • 3 kappaleen pakkaus: 3kpl erikokoisia teräspillejä, pesuharja ja pellavapussi.
  • 6 kappaleen pakkaus: 6kpl samankokoista teräspilliä, pesuharja ja pellavapussi. Koko 8mm, 215cm.

YLI 40% TUKI TIIMILLE!

Tyhjennä

Lovin.fi

Sisustus- ja lifestylemyymälä Lovin.fi on mukana TUETIIMIÄ.FI varainhankinnassa tuotteilla, joista on iloa aktiivisille lapsiperheille. Lovin tarjoaa kauniita ja käytännöllisiä tuotteita, joista on iloa pitkään!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää