Opi lisää kotimaastamme hauskan palapelin ja sitä tukevan kiehtovan tietokirjan avulla!

Hauskaa ja samalla kehittävää! Näyttävästä paketista löytyy 200 palan Suomi-aiheinen palapeli, 10 palapelin päälle pystyyn aseteltavaa nähtävyyttä sekä Suomi-aiheinen tietokirja sekä juliste.

Mikä on Suomen vanhin kaupunki? Missä kulkee Napapiiri? Entä mikä on Suomen korkein rakennus ja missä se sijaitsee? Kokoa Suomen muotoinen palapeli ja lue kirjasta kiehtovia faktoja Suomesta ja suomalaisista nähtävyyksistä! Löydätkö paikan kaikille pystypaloille?

“Palapelia oli kiva tehdä, koska oli kivaa kun äiti oli auttamassa. Oli kiva laittaa maamerkit palapelin päälle. Kirjaa on kiva lukea, oppii Suomesta ja tykkäsin kysymyksistä. Korvatunturille haluaisin päästä ja Hämeenlinnan linnaan, koska siellä on tapahtumia lapsille.”(Fanni, 9 vuotta)

“Näytä missä me asutaan niin voin katsoa missä serkut asuu myös. Ihanaa, kun täällä näkyy myös joulupukki! Vau, en ole tajunnutkaan että Suomessa on näin paljon hienoja paikkoja!” (Samuel, 6 vuotta)

Oppi&ilo / Lasten Suomi -palapeli ja kirja, 6-99 v

19,90

Tuki tiimille: 5,00 €

200 palan Suomi-aiheinen palapeli, 10 palapelin päälle asetettavaa nähtävyyttä sekä hauska tietokirja Suomesta lisää kiehtovalla tavalla tietoutta kotimaastamme Suomesta.

Varastossa

Oppi&ilo

Tarjoa lapselle matka oivaltamisen maailmaan Oppi&ilo -tuotteiden myötä!

Oppi&ilo -tuotteet tuovat yhteen suomalaisten kasvatusalan ammattilaisten osaamisen, kotimaisen designin ja riemukkaat sisällöt, jotka ovat valloittaneet käyttäjät jo vuodesta 2008.

Leikilliseen oppimiseen suunnitellut puuhat, pelit ja kirjat innostavat lasta tekemään itse, kokeilemaan ja oivaltamaan. Tekemisen ilosta ja oivaltamisesta syntyy positiivinen tunnekokemus, joka ruokkii lapsen uteliaisuutta, vahvistaa hänen itseluottamustaan ja luo vahvan pohjan kasvulle ja kehitykselle.

Oppi&ilo – Matka oivaltamisen maailmaan!
Lue lisää