JÄRJESTÄ IKIMUISTOISET JUHLAT!

”Olipa kerran neito, jonka hartainpana toiveena oli viettää päivä prinsessana ystäviensä kanssa. Prinsessakokelaiden tulee suorittaa päivän aikana erilaisia tehtäviä, jotka testaavat prinsessoille ominaisia taitoja. Päivän aikana prinsessat nauttivat ihanasta teehetkestä herkkujen kera ja päivän päätteeksi neidot kruunataan prinsessoiksi.” Järjestä ihana Päivä prinsessana -juhlat lapsille helposti digitaalisen juhlapaketin avulla!

PRINSESSAJUHLAPAKETIN KUVAUS

Digitaalinen paketti sisältää 30-sivuisen juhlaoppaan valmiine ohjelma-, koristelu- ja tarjoiluehdotuksineen sekä tulostettavan koristelupaketin. Voit hyödyntää paketin sellaisenaan tai muokata sitä juhliisi sopivaksi. Saat paketin heti tilaamisen jälkeen käyttöösi ja voit aloittaa juhliin valmistautumisen! Juhlapaketissa löytyy kuusi erilaista tehtäväehdotusta juhliin sekä niihin tarvittavat tulostettavat tarvikkeet. Paketin avulla järjestät mukaansatempaavat Päivä prinsessana -juhlat lapsille vaivattomasti kotona.

Digitaalinen juhlapaketti koostuua kahdesta osiosta, ohjelmaoppaasta ja tulostettavista koristeluista.

OHJELMAOPPAAN SISÄLTÖ

– Ohjelma: ehdotukset lasten Päivä prinsessana -juhlien ohjelmasta, kuvaus jokaisesta aktiviteetista ja mahdollisista esivalmisteluista. Aktiviteetit: Kruunun jalokivet, prinsessakävely, sammakon suukko, loikkakisat, aarteen etsintä sekä omenan kirous. Mukana myös bonustehtävä.
– Tarjoilu: Juhlien helpot tarjoiluideat ja teemaan sopivat nimiehdotukset tarjoiluille.
– Juhlatunnelma: Ideat juhlien koristeluun sekä ohjeet tulostettavien juhlakoristeiden käyttöön.

TULOSTETTAVAT KORISTELUT

– teeman mukainen kutsukortti (voit myös täydentää kutsun kokonaan digitaalisessa muodossa ja lähettää sen vastaanottajille whatsapilla tai sähköpostilla)
– tervetuloa-kyltti
– Päivä prinsessana ohjelmakartta
– tarjoilupöydän kyltti
– aktiviteettikyltit
– nimikyltit
– ruokakyltit
– kakkukoristeet
– sapluuna karkkiarkkille
– viiri
– linna
– juomapulloetiketit (sopii 0,33l ja 0,5l virvoitusjuomapulloon)
– muffinssikääre
– kuvaushetken kyltti
– diplomipohja

TULOSTETTAVAT AKTIVITEETTIEN TARVIKKEET

– Kruunun jalokivien pohjat
– Aarteen etsinnän vihjekortit
– Sammakon taitteluohjeet
– Sammakon suukkoon tarvikkeet

MIKSI DIGITAALISET PRINSESSA-JUHLAT LAPSILLE?

– valloitat vieraat teemaan sopivalla kutsukortilla ja juhlan teemaan sopivilla tehtävillä ja koristeluilla
– säästät selvää rahaa; tulostat mitä tarvitset ja niin paljon kuin tarvitset. Myös tapahtuman aktiviteetit saat pystyyn pienellä budjetilla ja vaivattomasti kotoa löytyvistä tavaroista.
– nimi- ja ruokakylttien ja kutsukortin tekstit ovat editoitavissa. Voit myös halutessasi vaihtaa tekstien fonttia ja väriä.
– valkoinen paperi riittää tulostettavien pohjaksi
– saat digitaalisen juhlapaketin käyttöösi heti, ei postikuluja tai turhaa odottelua!

Juhlien kesto ohjelman ja ruokailun kanssa on noin 2h. Suositeltava osallistujamäärä 6-8 henkilöä, mutta juhlat voi pitää myös pienemmälle tai suuremmallekin porukalle ohjeita soveltaen. Juhlien valmisteluihin on hyvä käyttää aikaa vähintään neljä tuntia. Nopeammallakin tahdilla saat juhlat pystyyn, mutta keskity silloin ohjelmaan ja tarjoilujen esillepanoon.

Päivä prinsessana – digitaalinen juhlapaketti

15,90

Tuki tiimille: 3,50 €

Digitaalinen juhlapaketti lasten prinsessajuhliin! Paketti sisältää valmiit ohjelma-, tarjoilu- ja koristeluehdotukset sekä tulostettavan koristelupaketin.

  • Ilmainen toimitus suoraan sähköpostiin

Popkorni Events

Kotimainen Popkorni Events tarjoaa mieleenpainuvia elämyksiä lasten teemajuhliin. Mistään krääsäjuhlista ei ole kyse, panostamme ohjelman suunnitteluun ja haluamme tapahtumien olevan mukaansatempaavia, innovatiivisia ja kehittäviä. -"Tiedämme kokemuksesta, että näistä juhlista puhutaan vielä vuosienkin päästä!"

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää