JÄRJESTÄ IKIMUISTOISET JUHLAT!

Hyppää mukaan Seikkailijat-juhliin, joissa kilpailijoita koetellaan erilaisissa nopeutta, oivaltamista, ketteryyttä ja voitontahtoa vaativissa heimo- ja yksilökilpailuissa. Kuka pystyy selviytymään tehtävistä parhaiten, kuka löytää amuletin, kenet kruunataan vuoden Seikkailijaksi? Nämä Selviytyjät-henkiset juhlat sopivat parhaiten ulkona järjestettäviksi. Sopiva kilpailijoiden määrä on 6-8 henkilöä. Järjestä Seikkailijat-juhlat lapsille helposti digitaalisen juhlapaketin avulla!

SEIKKAILIJAT -JUHLAPAKETIN KUVAUS

Digitaalinen paketti sisältää yli 30-sivuisen juhlaoppaan valmiine ohjelma-, koristelu- ja tarjoiluehdotuksineen sekä tulostettavan koristelupaketin. Voit hyödyntää paketin sellaisenaan tai muokata sitä juhliisi sopivaksi. Saat paketin heti tilaamisen jälkeen käyttöösi ja voit aloittaa juhliin valmistautumisen! Juhlapaketissa löytyy kuusi erilaista tehtäväehdotusta juhliin sekä niihin tarvittavat tulostettavat tarvikkeet. Paketin avulla järjestät mukaansatempaavat Päivä prinsessana -juhlat lapsille vaivattomasti kotona.

Digitaalinen juhlapaketti koostuua kahdesta osiosta, ohjelmaoppaasta ja tulostettavista koristeluista.

OHJELMAOPPAAN SISÄLTÖ

– Ohjelma: ehdotukset lasten Seikkailijat-juhlien ohjelmasta, kuvaus jokaisesta aktiviteetista ja mahdollisista esivalmisteluista. Aktiviteetit: Suojan rakennus, heimojako, vesipostin kirous, kadonneet esineet, tasapainoilua tukilla, toteemin kosto ja heimoneuvosto. Mukana myös kaksi bonustehtävää.
– Tarjoilu: Juhlien helpot tarjoiluideat ja teemaan sopivat nimiehdotukset tarjoiluille.
– Juhlatunnelma: Ideat juhlien koristeluun sekä ohjeet tulostettavien juhlakoristeiden käyttöön.

TULOSTETTAVAT KORISTELUT

– teeman mukainen kutsukortti (voit myös täydentää kutsun kokonaan digitaalisessa muodossa ja lähettää sen vastaanottajille whatsapilla tai sähköpostilla)
– tervetuloa-kyltti
– Seikkailijat-saaren ohjelmakartta
– tarjoilupöydän kyltti (Tiki Bar)
– aktiviteettikyltit
– nimikyltit
– ruokakyltit
– kakkukoristeet
– sapluuna karkkiarkkille
– yleinen viiri + heimoviirit
– heimojen rannekkeet
– toteemikuvat wc-paperirullaan ja viinipullon korkkiin
– juomapulloetiketit (sopii 0,33l ja 0,5l virvoitusjuomapulloon)
– muffinssikääre
– diplomipohja

TULOSTETTAVAT AKTIVITEETTIEN TARVIKKEET

– Kadonneiden esineiden ohje- ja ratkaisukortit
– Koottavan palapelin kuvat
– Sana-arvoituksen pohja ja kirjaimet
– Heimoneuvoston äänestyslipukkeet
– Bonustehtävien setelit ja tekstikortti

MIKSI DIGITAALISET SEIKKAILIJAT-JUHLAT LAPSILLE?

– valloitat vieraat teemaan sopivalla kutsukortilla ja juhlan teemaan sopivilla tehtävillä ja koristeluilla
– säästät selvää rahaa; tulostat mitä tarvitset ja niin paljon kuin tarvitset. Myös tapahtuman aktiviteetit saat pystyyn pienellä budjetilla ja vaivattomasti kotoa löytyvistä tavaroista.
– nimi- ja ruokakylttien ja kutsukortin tekstit ovat editoitavissa. Voit myös halutessasi vaihtaa tekstien fonttia ja väriä.
– valkoinen paperi riittää tulostettavien pohjaksi
– saat digitaalisen juhlapaketin käyttöösi heti, ei postikuluja tai turhaa odottelua!

Juhlien kesto ohjelman ja ruokailun kanssa on noin 2h. Bonustehtävien kanssa hiukan pidempi. Suositeltava osallistujamäärä 6-8 henkilöä, mutta juhlat voi pitää myös pienemmälle tai suuremmallekin porukalle ohjeita soveltaen. Juhlien valmisteluihin on hyvä käyttää aikaa vähintään neljä tuntia. Nopeammallakin tahdilla saat juhlat pystyyn, mutta keskity silloin ohjelmaan ja tarjoilujen esillepanoon.

Seikkailijat – digitaalinen juhlapaketti

15,90

Tuki tiimille: 3,50 €

Digitaalinen juhlapaketti lasten Seikkailijat-juhliin! Paketti sisältää valmiit ohjelma-, tarjoilu- ja koristeluehdotukset sekä tulostettavan koristelupaketin.

  • Ilmainen toimitus suoraan sähköpostiin

Popkorni Events

Kotimainen Popkorni Events tarjoaa mieleenpainuvia elämyksiä lasten teemajuhliin. Mistään krääsäjuhlista ei ole kyse, panostamme ohjelman suunnitteluun ja haluamme tapahtumien olevan mukaansatempaavia, innovatiivisia ja kehittäviä. -"Tiedämme kokemuksesta, että näistä juhlista puhutaan vielä vuosienkin päästä!"

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää