Tämä mahtava setti sisältää heijastavan turvaliivin, 2 kpl heijastavia käsinauhoja sekä 2 kpl kotimaisia So bright heijastimia. Heijastava turvaliivi puetaan päälle samoin, kuin nostaisit repun selkään. Kiinnitys on edessä ja säätäminen sopivaksi on helppoa.

Liivi sopii koululaiselle, nuorelle sekä aikuisille miehille ja naisille. Turvaliivi ja heijastavat käsinauhat on helppoa pukea ulkoiluvaatteen päälle. Joustoa löytyy niin, että voit pukea tämän helposti alkusyksynä kevyen neulepaidan kanssa ja saman liivin voi säätää myös untuvatakin päälle.

Suuri säätövara
Heijastavassa liivissä säätövara on todella suuri.

  • Liivin vyötärön ympärys on lepotilassa 52-100cm, venytettynä jopa 160cm.
  • Käsivarsinauhan pituus on 40cm, venytettynä jopa 70cm.

Heijastavan turvaliivin väri on neutraalin musta ja se sopii siksi useimmille käyttäjille. Malli on sukupuolineutraali.

Pakkaus sisältää:

  • 1x heijastava turvaliivi
  • 2x heijastava käsinauha

Tämä setti sopii erinomaisesti varainhankintaan. Tuotetta on helppo suositella paitsi perheille, myös yrityksille liikelahjaksi, yrityslahjaksi tai vaikka joululahjaksi yrityksen työntekijöille. Tämä on huomaavainen lahja myös lähipiiriin. Miksei myös käytännöllinen ja välittävä muistaminen vaikka opettajalle tai päiväkodin ohjaajalle?

 

Paino 0,060 kg

SYYSDIILI: Heijastava turvaliivi + käsinauhat 2kpl + heijastimet 2 kpl

24,50

Tuki tiimille: 8,50 €

Ulkoiletko? Turvaliivi ja heijastmet ovat tärkeitä tuotteita, jokka parantavat näkyvyyttäsi liikenteessä: koulumatkalla, työmatkalla, pyöräillessä tai vaikka koiralenkillä.

Syysdiili voimassa loka-marras ajan tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

  • Iso 35% tuki tiimille!
  • ONESIZE heijastinliivi – joustava koko: sopii nuorille, naisille ja miehille.
  • Paketissa heijastava liivi, heijastavat käsinauhat (2kpl) sekä kotimaiset So Bright heijastimet (2kpl, mallit voi vaihdella)

Varasto loppu

cMe Reflective

Suomalainen cMe Reflective® on erikoistunut heijastaviin tuotteisiin. Valikoiman tuotteet ovat laadukkaita ja vahvasti heijastavia, ne sopivat erityisen hyvin Suomen moninaiseen syksyyn ja talveen. Heijastavat tuotteet sopivat erinomaisesti varainhankintaan, sillä turvallisuutta on aina ilo suositella.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää