Reikä vaatteessa? Vaatelaastari® paikkaa vaatteet helposti ja tyylikkäästi!

10 kpl Paikkamix -säästöpakkaus on saatavilla vain TueTiimiä.fi verkkokaupasta, josta osa tuotteen myyntihinnasta ohjataan hyväntekeväisyyteen.

Vaatteessa reikä, eikä! Polvista puhki kuluneet housut, hihansuusta repsottava takki tai helmasta reikiintynyt paita saavat uuden elämän nerokkaan vahvan ja vettähylkivän itsekiinnittyvän tekstiilipaikan ansiosta. Vaatelaastari® on suomalaisten äitien innovaatio: hankaamalla ilman silitystä kiinnittyvä, muotoilijoiden suunnittelema tuote, joka pidentää vaatteiden käyttöikää ja kestää menossa mukana pesusta toiseen. Soveltuu niin sisä- kuin ulkovaatteidenkin paikkaamiseen.

Vaatelaastari® soveltuu useimpien vaatteiden ja muiden tekstiilituotteiden kuten jalkineiden, laukkujen ja asusteiden korjaamiseen sekä esimerkiksi tahrojen peittämiseen tai ihan vain koristeluun. Paikkamixin Vaatelaastarit ovat tuotekehityksessä syntynyttä testimateriaalia, joka löytää nyt paikkansa varainkeruun apuna. Varainkeruuseen räätälöity Paikkamix sisältää yllätyksellisen valikoiman erilaisia muotoja, värejä, kuoseja ja materiaaleja.

  • Vaatelaastari® Paikkamix sisältää 10 kpl itsekiinnittyviä tekstiilipaikkoja
  • Tekstiilipaikat voivat vaihdella, mutta mukana on aina sekä mustia että kuosillisia tarrapaikkoja sekä yksi heijastava tarrapaikka.* Tässä paketissa ei välttämättä ole mukana joustavia Vaatelaastareita, vaan suurin osa on napakkaa puuvillaa.
  • Tarrapaikkojen koot vaihtelevat 3-11 cm välillä
  • Helppo kiinnittää hankaamalla, silitystä tai ompelua ei tarvita
  • Kestää konepesun

*Huom: Heijastava Vaatelaastari on valmistettu heijastinkankaasta, ei virallinen henkilösuojain.

Lue lisää: www.vaatelaastari.fi

Tule mukaan tekemään maailmasta parempi paikka ja ota vastaan #paikkaushaaste

Paino 0,025 kg

Vaatelaastari® Paikkamix 10 kpl säästöpakkaus

21,90

Tuki tiimille: 3,50 €

Pakkaus sisältää 10 kpl 3-11 cm kokoisia tekstiilipaikkoja. Pakkausten sisällöt voivat vaihdella, mutta jokaisessa pakkauksessa on sekä mustia että kuosillisia itsekiinnittyviä tekstiilipaikkoja sekä yksi heijastava tarrapaikka.

  • Helppo kiinnittää käsin hankaamalla.
  • Soveltuu sekä sisä- että ulkovaatteiden paikkaamiseen, peittämiseen ja koristeluun.
  • Suomalaisten äitien innovaatio, Design from Finland & Avainlippu-tuote!

Varasto loppu

Vaatelaastari® / FabPatch Oy

Vaatelaastari® on kaunis, helppo ja nopea tapa paikata tai koristella tekstiiliä. Se kiinnitetään minuutissa lujasti painamalla. Oikein käytettynä Vaatelaastari® kestää useita pesukertoja. Vaatelaastari® soveltuu useisiin käyttökohteisiin, kuten vaikkapa villasukkiin ja tennareihin. Kokeilemalla löydät!

Vaatelaastari® on arjen tarpeesta lähtenyt innovaatio. Se valmistetaan Suomessa ja sen kuosit ovat suomalaisten suunnitteljoiden käsialaa.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää