Tämä tyylikäs pieni kori on valmistettu kierrätysfarkusta ja sopii täydellisesti koristeeksi, sekä säilyttämään pieniä kodin tavaroita, kuten latureita, avaimia, koruja tai aurinkolaseja.

Farkkukorin halkaisija on 15 cm ja korkeus 16 cm. Kori on käännettävä.

Farkkukori on valmistettu Väylä ry:n ompelutiloissa Espoossa. Tuotteen valmistamiseen on osallistunut kehitysvammainen työntekijä, joka saa työstään työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

 

MIKÄ ON VÄYLÄ RY?

Väylä ry on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on, että tulevaisuudessa jokainen kehitysvammainen saa tekemästään työstä asiallisen palkan.

Mikä kehitysvammaisten työllisyystilanteessa on pielessä?

Suomessa on 25 000 työikäistä kehitysvammaista, joista tuhannet työskentelevät päivittäin palkatta. Palkkatöissä heistä on vain 2-3%.

Voit lukea lisää Väylä ry:n toiminnasta täältä.

Väylä ry / Eettinen farkkukori

14,90

Tuki tiimille: 3,00 €

Tyylikäs ja käytännöllinen farkkukori sopii moneen käyttötarkoitukseen: esimerkiksi kukkaruukuksi tai keittiön, olohuoneen, makkarin tai kylppärin säilytyskoriksi!

Farkkukorin halkaisija on 15 cm ja korkeus 16 cm. Kori on käännettävä.

Tämä tuote on valmistettu Väylä ry:n ompelutiloissa Espoossa. Tuotteen valmistamiseen on osallistunut kehitysvammainen työntekijä, joka saa työstään työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Varastossa

Väylä ry

Väylä ry:n tuotteiden valmistuksessa työllistetään kehitysvammaisia ammattilaisia reiluun palkkatyöhön. Tämä on merkittävää, sillä kaikista kehitysvammaisista Suomessa vain kaksi prosenttia on palkkatöissä. Kymmenet tuhannet työskentelevät päivittäin palkatta.

Väylä ry:n tuotteet ovat ekologisia, eettisiä ja esteettisiä arjen käteviä käyttöesineitä. Ostamalla Väylän tuotteen olet mukana työllistämässä kehitysvammaisia ammattilaisia, tukemassa vastuullista työllistämistä ja tekemässä yhteiskunnastamme yhdenvertaisempaa.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää