Hurmaava solmupanta viimeistelee joka asun!

Etsitkö jotain, mikä viimeistelee tyylin ja on samalla mukava käyttää? Tämä solmupanta on täydellinen valinta!

Pehmeää pantaa somistaa kaunis solmu, ja saat valita lempikuosisi kolmesta kauniista värivaihtoehdosta: Piparminttu, Karkki tai Kultasiipi.

Panta sopii täydellisesti kevät- ja syys-ulkoiluun!

Tämä solmupanta lämmittää korvia mukavasti vilpoisina kevät- ja syys-aamuina ilman, että panta tuntuu liian kuumalta auringon lämmössä päivällä.

Solmupanta on valmistettu käsityönä ylijäämämateriaaleista. Pannassa on kaksinkertainen trikookangas.

Pesu 40 asteessa.

 

MIKÄ ON VÄYLÄ RY?

Väylä ry on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on, että tulevaisuudessa jokainen kehitysvammainen saa tekemästään työstä asiallisen palkan.

Mikä kehitysvammaisten työllisyystilanteessa on pielessä?

Suomessa on 25 000 työikäistä kehitysvammaista, joista tuhannet työskentelevät päivittäin palkatta. Palkkatöissä heistä on vain 2-3%.

Voit lukea lisää Väylä ry:n toiminnasta täältä.

 

 

Kuosi

Piparminttu, Karkki, Kultasiipi

Väylä ry / POISTOERÄ! Eettinen solmupanta ulkoiluun (Valitse kuosi)

9,90

Tuki tiimille: 2,00 €

Tämä solmupanta on yhtä tyylikäs kuin se on mukava! Valmistajan loppuerä, toimi nopeasti!

  • Yksi koko sopii kaikille
  • Panta sopii täydellisesti kevät- ja syys-ulkoiluun!
  • Valitse kaunis kuosi: Piparminttu, Karkki tai Kultasiipi.
  • Valmistettu Väylä ry:n ompelutiloissa Espoossa. Tuotteen valmistamiseen on osallistunut kehitysvammainen työntekijä, joka saa työstään työehtosopimuksen mukaista palkkaa.
Tyhjennä

Väylä ry

Väylä ry:n tuotteiden valmistuksessa työllistetään kehitysvammaisia ammattilaisia reiluun palkkatyöhön. Tämä on merkittävää, sillä kaikista kehitysvammaisista Suomessa vain kaksi prosenttia on palkkatöissä. Kymmenet tuhannet työskentelevät päivittäin palkatta.

Väylä ry:n tuotteet ovat ekologisia, eettisiä ja esteettisiä arjen käteviä käyttöesineitä. Ostamalla Väylän tuotteen olet mukana työllistämässä kehitysvammaisia ammattilaisia, tukemassa vastuullista työllistämistä ja tekemässä yhteiskunnastamme yhdenvertaisempaa.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää