UUTTA! Vedenpitävät ja heijastavat hanskat

Laadukkaat, lämpimät, vedenpitävät ja heijastavat sormikkaat lapsille (7+), nuorille ja aikuisille. Koot saatavilla XXS-XL (käsinekoko 4-12).

Lämpimät ja pehmeät käsineet kestävät suomen moninaista talvea. Aina ei ole ennustettavissa tuleeko kylmä ja kostea, vai kirpakan raikas pakkastalvi. Nämä käsineet on tehty kestämään monenlaisia leikkejä ja hommia.

Hanskat sopivat hienosti pihahanskoiksi tai vaikka hiihtolenkille ja lasketteluun. Ote on erinomainen, sillä kämmenen otetta on vahvistettu hunajakennomaisella silikonipinnalla. Ei lipsu sauva eikä lapio!

Hanskojen sisällä on lämmintä Thinsulate-vanua sekä vedenpitävä kalvo, joka estää kosteuden kulkemasta hanskan läpi. Huomaathan, että kalvo on kiinnitetty sormenpäihin, eikä vuoria voi siksi vetää käsineestä ulos.

Lämpimät kurhanskat välikauteen

Nämä heijastavat toppasormikkaat pitävät sinut ja läheisesi lämpimänä ja näkyvillä Suomen monimutkaisessa talvessa. Satoi sitten vettä, räntää tai lunta! Suosittelemme näitä toppahanskoja kylmästä vesikelistä pakkasiin, jopa -20 asteeseen.

Heijastavat hanskat

Vahvasti heijastava kangas on Ökotex-sertifioitua kangasta. Heijastavissa sormikkaissa on takuulämmin 3M Thinsulate-vanu sekä vedenpitävä kalvo. Sormikkaiden kämmenpuolella on silikonisen kuvioinnin (hunajakenno) ansiosta erinomainen pito, eikä ote irtoa puhelimesta tai pyörän tangosta kovassakaan menossa. Etusormessa on älypuhelimenkäytön mahdollistava yksityiskohta. Rannekkeen avautuva mekanismi ja ranteen kiristysnyöri takaavat helpon pukemisen ja erinomaisen istuvuuden.

 • heijastava
 • 3M Thinsulate-vanu
 • vedenpitävä
 • pysyy hyvin kädessä
 • silikoni vahvistaa kämmenen otetta
 • suosittelemme jopa -20 asteeseen
 • älypuhelinsormi
 • Ökotex standardi heijastavassa kankaassa

cMe Reflective™

Tämän tuotemerkin alta löydät laadukkaita heijastavia asusteita. TUETIIMIÄ.FI on cMe Reflective™ tuotemerkin ainoa varainhankintamyyjä Suomessa.

Heijastavat hanskat
Paino 0,060 kg
Valitse koko

XXS, XS, S, M, L, XL

cMe Reflective / Vedenpitävät & heijastavat toppakäsineet lapsille ja aikuisille

28,00

Tuki tiimille: 5,00 €

Vedenpitävät ja heijastavat hanskat lapsille ja aikuisille, sopii Suomen välikauteen ja koviin pakkasiin. Kokoja löytyy koululaisille, nuorille, miehille ja naisille (XXS-XL eli käsinekoot 4-12).

 • heijastava & vedenpitävä
 • lämmin (Thinsulate)
 • hyvä pito
Koko Käsinekoko Kenelle sopii Kämmenen pituus ranteesta sormenpäähän
XXS 4-5 7-8v lapset 15-16 cm
S 7-8 nuoret ja aikuiset 17-18 cm
M 8-9 naiset ja miehet 18-19 cm
L 10-11 naiset ja miehet 20-21 cm
 XL 11-12 naiset ja miehet 22-23 cm

.

Tyhjennä

cMe Reflective

Suomalainen cMe Reflective® on erikoistunut heijastaviin tuotteisiin. Valikoiman tuotteet ovat laadukkaita ja vahvasti heijastavia, ne sopivat erityisen hyvin Suomen moninaiseen syksyyn ja talveen. Heijastavat tuotteet sopivat erinomaisesti varainhankintaan, sillä turvallisuutta on aina ilo suositella.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää