Tehokkaat valot pyörään

Tehokkaat 600 lumenin COB LED -valot polkupyörään! Toimii ladattavalla akulla, latausjohto mukana.

Valossa on kaksi tehokasta COB LED -lamppua, joilla saat todella vahvan valaistuksen pyörääsi. 600 lumenin valoteho riittää jopa 100 kantamaan, joten näkyvyys tämän valon kanssa on erinomainen.

Helppo käyttöönotto

Kiinnitetään kätevällä silikonihihnalla. Tämä pyöränvalo on helppo ottaa reppuun, kun pyörä jätetään parkkiin. Nämä valot toimivat latauksella, voit ladata tämän kätevästi työpäivän aikana. USB-latausjohto on paketissa mukana.

Näkyminen hämärässä pyöräillessä on todella tärkeää, pyöräilijälle itselleen heijastavia asusteita ja polkupyörään kunnon valot ja heijastimet. Näin näkyvyys on taattua autoilijalle.

LED-valot on kirjaimellisesti loistava varainhankinnan tuote, sillä jokainen polkupyöräilijä tarvitsee pyöräänsä valot.

Tieliikennelaki uudistui

Tieliikennelaki muuttui 1.6.2020.  Myös pyöräilijät saivat koko joukon uusia liikennesääntöjä. 

Polkupyörässä pitää olla eteenpäin valkoista tai vaaleankeltaista valoa näyttävän valaisimen lisäksi myös taaksepäin punaista valoa näyttävä valaisin, kun pyörällä ajetaan tiellä pimeän tai hämärän aikaan tai kun näkyvyys on sään tai muun syyn vuoksi huonontunut. Polkupyörään kiinnitettävän valaisimen vaihtoehtona voidaan valaisin kiinnittää kuljettajaan, esim. kypärään.

Liikenteen värikoodin mukaan valkoista valoa näytetään kulkuneuvoissa eteenpäin ja punaista taaksepäin. Tällä tavoin kerrotaan muille tienkäyttäjille liikkumisen suunnasta. Valot auttavat myös pyöräilijöiden keskinäisissä kohtaamisissa ja valojen avulla pyöräilijä huomaa paremmin myös jalankulkijan heijastimen.

Heijastinvinkki pyöräilijälle
Pyörässä täytyy olla heijastimet eteen, taakse ja sivulle. Valkoinen etuheijastin, punainen takaheijastin sekä usein renkaista löytyvät valkoiset tai keltaiset sivuheijastimet.

Paino 0,060 kg

Lovin / COB LED etuvalo pyörään, 600 lumen (2xCOB), ladattava

17,90

Tuki tiimille: 3,00 €

600 lumenin COB LED -valo polkupyörään. Tällä valolla jopa yli 100m kantama. Ladattava valaisin, USB latausjohto tulee mukana.

  • 600 lumen
  • jopa yli 100m kantama
  • ladattava

Varastossa

cMe Reflective

Suomalainen cMe Reflective® on erikoistunut heijastaviin tuotteisiin. Valikoiman tuotteet ovat laadukkaita ja vahvasti heijastavia, ne sopivat erityisen hyvin Suomen moninaiseen syksyyn ja talveen. Heijastavat tuotteet sopivat erinomaisesti varainhankintaan, sillä turvallisuutta on aina ilo suositella.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää