Ryhtiliivi on helppokäyttöinen ja huomaamaton tapa tukea kehon luonnollista ryhtiä. Keholla on kyky oppia parempi asento ja ryhtiliivillä voit itse vaikuttaa muutokseen. Voit käyttää tukea kun sinulle parhaiten sopii: työskennellessä, pelatessa, kävellessä, treenatessa jne.

Ryhtiliivi on valmistettu pehmeästä ja hengittävästä materiaalista ja on siksi miellyttävä käyttää. Voit helposti kiristää liivin sinulle sopivalle tasolle. Tarjoamme 3 kokoa, jotka soveltuvat noin 50-100kg painoisille aikuisille. Voit pukea selkätuen vaatteiden päälle tai vaatteiden alle, jolloin liivi on täysin huomaamaton. Ryhtiliivi kestää vesipesun, suosittelemme käsinpesua 30 asteessa.

  • SÄÄDETTÄVÄ: helppo kiristys oman maun mukaan
  • PEHMEÄ: miellyttävä päällä
  • HELPPO PUKEA: kuin laittaisit repun selkään
  • HENGITTAVÄ: ei hiosta päällä
  • HUOMAAMATON: voit pitää vaikka vaatteiden alla
  • USEITA KOKOJA, hyvin istuva design
  • VESIPESTÄVÄ: suosittelemme käsin pesua

Miksi huonoon ryhtiin kannattaa puuttua ajoissa?
Nykypäivän elämäntyyli ja työntekomalli aiheuttaa monille nuorille ja aikuisille huonon ryhdin. Päätteellä työskentely, epäergonomiset työasennot ja peliasennot rasittavat kehoamme eri tavalla kuin ennen. Huono ryhti on todella yleinen ja kasvava ongelma ja siitä on pitkällä aikavälillä seurauksena useita terveydellisiä haittoja.

Monet työikäiset kärsivät päänsärystä ja niskakivuista. Selän yläosassa voi tuntua pistävää tunnetta ja jäykkyyttä. Niska-hartiajumien seurauksena liikerata kapenee ja saattaa aiheuttaa vaikeuksia arkisissa toimissa iän karttuessa.

Huonolla ryhdillä on heikentävä vaikutus myös hengityselimistön toimintaan. Väsymys ja vireystilan heikentyminen saattaa olla osittain myös seurausta huonosta ryhdistä.

Näin käytät ryhtiliiviä:
Ryhtiliivi muuttaa kehosi asentoa ja ensimmäisillä käyttökerroilla tiedostat asentomuutoksen todella hyvin. Kuulostele kehoasi ja aloita käyttö noin 15-30min aikajaksoilla, esimerkiksi 1-2 kertaa päivässä. Voit pidentää käyttöaikaa hiljalleen esimerkiksi 1-2 tuntiin päivässä.

Ryhtiliiviä ei suositella käytettäväksi merkittävästi pidempiä aikoja, jotta keholle jää mahdollisuus oppia ylläpitämään parempaa ryhtiä itse. Ryhdin parantuessa et tarvitse ryhtiliiviä päivittäin.

Paino 0,060 kg
Koko

M (50-65kg), L (62-85kg), XL (75-100kg)

Lovin / Ryhtiliivi – suosittu selän oikaisija, kolme kokoa

29,90

Tuki tiimille: 15,00 €

Ryhtiliivi on valmistettu pehmeästä ja hengittävästä materiaalista ja on siksi miellyttävä käyttää. Voit helposti kiristää liivin sinulle sopivalle tasolle. Tarjoamme 3 kokoa, jotka soveltuvat noin 50-100kg painoisille aikuisille. Voit pukea selkätuen vaatteiden päälle tai vaatteiden alle, jolloin liivi on täysin huomaamaton.

Tyhjennä

Lovin.fi

Sisustus- ja lifestylemyymälä Lovin.fi on mukana TUETIIMIÄ.FI varainhankinnassa tuotteilla, joista on iloa aktiivisille lapsiperheille. Lovin tarjoaa kauniita ja käytännöllisiä tuotteita, joista on iloa pitkään!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää