Näy pimeässä ja suojele samalla Suomen luontoa!

Ostamalla Norppatuotteita tuet samalla Suomen luonnonsuojeluliiton suojelutyötä. Tyylikäs heijastin viimeistelee tyylisi!

Heijastimessa on kiinnikkeenä metallinen hopeanvärinen papukaijalukko. Leveys 3 cm ja korkeus 8 cm. Heijastinkalvo 3M Scotchlite High Gloss. Heijastavuusarvo (CIL arvo) n. 750 – 900.

Heijastin on yksittäispakattu kirkkaaseen ja läpinäkyvään lahjapakkaukseen käyttöohjeen kera.

Käyttöohje

Riippuva heijastin kiinnitetään polven korkeudelle niin, että se pääsee vapaasti heilumaan ja näkymään sekä eteen että taakse. Autoilija havaitsee parhaiten tien puoleiselle sivulle kiinnitetyn heijastimen. Huomaathan, että erilaiset heijastimet eivät ole toisiaan poissulkevia. Mitä useampi heijastin, sitä paremmin näyt pimeällä.

Muistathan heijastimen myös lemmikillesi!

Valmistus

Valmistettu Suomessa. Valmistaja Saintex Oy / Helsinki.

Paino 0.050 kg
Väri

Turkoosi, Keltainen, Musta

Suomen luonnonsuojeluliitto / Norppa-heijastin

8,90

Tuki tiimille: 2,00 €

Kotimainen lenksumallinen heijasin on näyttävä asuste tai laukkukoriste. Ostamalla tämän tuotteen tuet valitsemasi luokan, seuran tai yhdistyksen lisäksi Suomen luonnon suojelua!

  • Aito Suomen Luonnonsuojeluliiton Norppa-tuote
Tyhjennä

Suomen luonnonsuojeluliitto

Suomen luonnonsuojeluliitto on maamme vanhin ja vaikuttavin ympäristöjärjestö, jolla on yli 160 paikallisyhdistystä ja tuhansia aktiiveja ympäri Suomen. Olemme suojelleet luontoa menestyksekkäästi jo vuodesta 1938.

Ostamalla Suomen luonnonsuojeluliiton tuotteita TueTiimiä.fi verkkokaupasta edistät Suomen luonnon suojelua!
Lue lisää

Saatat myös pitää...