KÄTEVÄ ja monikäyttöinen, telttailijan cob led-setti. 

Todella kevyt!

Helppo napata mukaan retkelle, vaikka varavaloksi. Molemmat tuotteet ovat ultrakevyitä ja silti valaistuksen puolesta todella tehokkaita. Kokonsa puolesta telttavalo sopii myös lapsen käteen ja valaisee ihan mukavasti.

Pakkauksessa on kirkas COB LED-otsalamppu joustavalla, säädettävällä kiinnityksellä + Näppärä, kannettava kulkuvalo.

Valoa eteen ja sivulle

Eteenpäin osoittavan taskulampun lisäksi sivussa on erittäin tehokas COB LED-tilavalo. Erittäin kätevä telttaretkillä tai vaikka yöllä kun tulee äkillinen tarve lähteä huussireissulle. COB LED-tilavalo sopii pienen kokonsa vuoksi myös mainiosti lapsen käteen.

Valosetti on hyvä varainhankinnan tuote, koska Suomessa tuppaa olemaan hämärää ympäri vuoden.

Mikä on COB LED valo?

COB on lyhenne sanoista Chips on Board jolloin valopisteet on kiinnitetty suoraan alustaan. Silikonigeelikerroksen ansiosta COB led-nauhan valo levittyy tasaisesti ja led-nauhasta saadaan jopa 180° valaistuskulma. Erillisiä led-diodien pisteitä ei led-nauhassa näy, vaan silmä havaitsee yhtenäisen valonauhan.

Paino 0,060 kg

Telttailijan COB LED -setti

12,90

Tuki tiimille: 3,00 €

COB LED -setti on huipputuote telttailijalle tai lähiretkeilijälle. Todella kevyet valot on helppo kuljettaa mukana varavaloina vaikka autossa tai retkirepussa. Tuotteet toimivat AA-paristoilla, ne eivät sisälly pakkaukseen.

  • 1kpl COB LED valo (kaksisuuntainen: sivulle ja eteen)
  • 1kpl COB-LED otsavalo, säädettävällä nauhalla

Varastossa