Särö tuulilasissa? Ei hätää, vakuutusyhtiöiden hyväksymä kumppani palveluksessasi!

 • Ajanvaraus verkosta https://lasivakuutus.fi tai puhelimitse 0400700557.
 • Käytä lahjakortissa lukeva koodi verkossa Varauslomake-sivuilla, ensimmäisestä kohdasta ”Onko sinulla kuponki?”
 • Auto noudetaan asiakkaan antamasta osoitteesta ja tilalle tuodaan sijaisauto. Valmis auto palautetaan asiakkaalle takaisin.

Lasivakuutus.fi on vakuutusyhtiöiden hyväksymä kumppani. Olemme osa Glassdrive- ketjua. Lasivakuutus.fi on pääkaupunkiseudun kätevin tuulilasin vaihtopalvelu, joka kattaa lasin vaihdon ohella autosi noudon, palautuksen sekä sijaisauton veloituksetta. Maksat vain omavastuuosuuden!

Lasivakuutus.fi (Foraset Oy) on vaihtanut tuhansia laseja viimeisen 12 vuoden toiminnan aikana. Kokemusta on kertynyt paljon ja laadun takaa asiakkaidemme Google- ja Facebook-arvostelut.

Aloitimme tämän palvelun elokuussa 2022, koska halusimme luoda helpon tuulilasien vaihtopalvelun kuluttajille ja yrityksille.

Tämän helpommaksi tuulilasin vaihto ei mene

Autosi noudetaan ilmoittamastasi osoitteesta ja jatkat matkaa meidän tuomallamme sijaisautolla täysin veloituksetta. Kun auto on valmis, sovimme palautuspaikan sekä -ajan. Mikä helpointa, me noudamme ja palautamme autoja arkisin klo 06:00 – 22:00 välillä. Myös viikonloppuaikoja tulossa!

Uusimaa | Lasivakuutus.fi / 100 € lahjakortti tuulilasinvaihtoon

100,00

Tuki tiimille: 50,00 €

100€ lahjakortti tuulilasinvaihdon omavastuun maksuun. Huipputuki tiimille!

Toimipisteet: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Järvenpää, Sipoo ja Kerava

  • Lahjakortti on voimassa 31.3.2024 saakka.
  • Lahjakortilla saa 100€ alennuksen tuulilasin vaihdon omavastuuosuudesta. Omavastuuosuus voi vakuutuksesta riippuen olla 100€, 150€ tai 200€. Esim: jos omavastuu on 150€, maksettavaa jää lahjakortin käytön jälkeen 50€.
  • Yksi lahjakortti per varaus.
  • Lahjakortti toimitetaan sähköpostilla ilman toimituskuluja.

  Varastossa

  Lasivakuutus.fi

  Lasivakuutus.fi on vakuutusyhtiöiden hyväksymä kumppani. Olemme osa Glassdrive- ketjua. Lasivakuutus.fi on pääkaupunkiseudun kätevin tuulilasin vaihtopalvelu, joka kattaa lasin vaihdon ohella autosi noudon, palautuksen sekä sijaisauton VELOITUKSETTA. Maksat vain omavastuuosuuden!

  Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
  Lue lisää