Nämä upeat käsityönä tehdyt kangasviirit lisäävät sisustukseen ja juhliin iloista tunnelmaa!

Käsityönä ylijäämä- ja kierrätyskankaasta ja puuvillanauhasta valmistettu 3 metriä pitkä juhlaviiri hauskoissa kuoseissa. Viirit sopivat myös lasten huoneen sisustamiseen. Voit käyttää niitä aina uudestaan ja uudestaan!

 

MIKÄ ON VÄYLÄ RY?

Väylä ry on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on, että tulevaisuudessa jokainen kehitysvammainen saa tekemästään työstä asiallisen palkan.

Mikä kehitysvammaisten työllisyystilanteessa on pielessä?

Suomessa on 25 000 työikäistä kehitysvammaista, joista tuhannet työskentelevät päivittäin palkatta. Palkkatöissä heistä on vain 2-3%.

Voit lukea lisää Väylä ry:n toiminnasta täältä.

Kuosi

Eläintarha, Verso, Merirosvo

Väylä ry / Eettinen kankainen juhlaviiri 3m (valitse kuosi)

19,90

Tuki tiimille: 3,00 €

Piristävät käsinvalmistetut juhlaviirit tuovat hauskaa tunnelmaa juhliin! Kyseessä on valmistajan poistoerä, toimi nopeasti!

  • 3 metriä pitkä kankainen juhlaviiri sopii niin lasten huoneen sisustamiseen kuin juhlien koristeluun.
  • Valmistettu ylijäämä/kierrätyskankaasta ja puuvillanauhasta.
  • Valmistettu Väylä ry:n tiloissa Espoossa. Tuotteen valmistamiseen on osallistunut kehitysvammainen työntekijä, joka saa työstään työehtosopimuksen mukaista palkkaa.
Tyhjennä

Väylä ry

Väylä ry:n tuotteiden valmistuksessa työllistetään kehitysvammaisia ammattilaisia reiluun palkkatyöhön. Tämä on merkittävää, sillä kaikista kehitysvammaisista Suomessa vain kaksi prosenttia on palkkatöissä. Kymmenet tuhannet työskentelevät päivittäin palkatta.

Väylä ry:n tuotteet ovat ekologisia, eettisiä ja esteettisiä arjen käteviä käyttöesineitä. Ostamalla Väylän tuotteen olet mukana työllistämässä kehitysvammaisia ammattilaisia, tukemassa vastuullista työllistämistä ja tekemässä yhteiskunnastamme yhdenvertaisempaa.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää