Upea ja moderni huoneistohotelli kansallispuiston ympäröimänä kutsuu sinut rentoutumaan, viihtymään ja virkistymään.

Luonnon rauhaa puolen tunnin päässä Helsingistä. Upea ja moderni huoneistohotelli kansallispuiston ympäröimänä kutsuu sinut rentoutumaan, viihtymään ja virkistymään.

Aamupala

Majoitushintaan sisältyy aamiainen hotellin ravintolassa. Aamiainen on tarjolla päivittäin klo 9.00-10.15. Hotellin ravintolasta on myös mahdollista tilata ennakkoon illallista. Illallista on saatavilla asiakkaan tilatessa viimeistään majoitusvarausta edeltävän päivän aikana. Illallisvaihtoehdot vaihtuvat sesongin mukaan. Ravintolassa on anniskeluoikeudet.

Moderni, tilava sviitti

40m²-kokoinen sviitti tarjoaa tilavaa mukavuutta majoittumiseen. Huoneistossa on hyvin varusteltu keittiö, jossa on jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, tiskikone, vedenkeitin sekä tarvittava välineistö ruoanlaittoon. Huoneistossa on myös ylellinen ja tilava wc- ja suihkutila.

Majoittumiseen varaamansa huoneen saa käyttöönsä klo 15 alkaen ja uloskirjautuminen on klo 11. Varsinaista perinteistä vastaanottoa hotellissamme ei ole. Oviin on käytössä koodit, joilla sisäänpääsy tiloihin onnistuu. Saat koodit majoitusvarauksen vahvistuksen yhteydessä.

Huomioithan, että tällä sivulla olevat kuvat ovat suuntaa-antavia, ja huoneen ulkonäkö voi vaihdella. Tarkempia kuvia löytyy Polku Hotellin varaus-sivustolta: Tutustu Polku Hotellin huoneisiin.

Laadukkaat hotellin palvelut

Veloituksetta käytössäsi: wifi, parkkipaikka, hotellin yleiset tilat kuten kuntosali, etätyöskentelytiloja ja olohuone, jossa laajakuva-TV. 0-2 -vuotiaat yöpyvät maksutta.

Kaikki huoneemme ja koko hotellin alue on savutonta aluetta. Tupakointi on sallittu vain sille erikseen merkityllä paikalla.

Sijainti

Polku Hotel sijaitsee Nuuksion kansallispuistossa, ympärillä 53 neliökilometriä suojeltua luonnonvaraista metsää lukuisine merkattuine reitteineen. Julkinen liikenne palvelee Veikkolaan asti, minne Helsingistä tulee Linja-auto 280, muutoin välimatkat sujuvat parhaiten autolla / taksilla tai pyöräillen. Veikkolassa on taksiasema. Asemalla on usein takseja tai varmiten varaamalla puhelimitse 0100 7300 (2,50€+ 0,25€/10 s+pvm/mpm).

 

Luonnosta lähdet rentoutuneena kotiin

Polku Hotelli on luontohotelli luontoa arvostaville ihmisille, yrityksille ja yhteisöille.

Hotellissa on yhteensä 17 uutta huonetta ja sviittiä. Huoneiden lisäksi hotellirakennuksessa on erinomainen moderni ravintola, oleskelutiloja, erikokoisia kokoustiloja kuntosali ja sauna.

Olemme Nuuksion kansallispuistossa, keskellä koskematonta luontoa, mutta vain reilun puolen tunnin päässä Helsingistä.

Tule kokemaan luonto perheen ja ystävien kanssa, tai anna meidän järjestää yrityksellesi tehokas yritystapahtuma, mistä lähdet rentoutuneena kotiin.

Ajoneuvoja varten on maksuton parkkipaikka hotelliin saavuttaessa. Autolla ajaminen on sallittu vain tavaroiden purkua varten hotellin pääovien edustalle.

Osallistujamäärä

6 osallistujaa, 7 osallistujaa, 8 osallistujaa, 9 osallistujaa, 10 osallistujaa, 11 osallistujaa, 12 osallistujaa, 13 osallistujaa, 14 osallistujaa, 15osallistujaa, 16 osallistujaa, 17 osallistujaa, 18 osallistujaa, 19 osallistujaa, 20 osallistujaa

Polku Hotelli / 2 yön majoitus 40m2 sviitissä aamupalalla

398,00

Tuki tiimille: 67,50 €

Luonnosta lähdet rentoutuneena kotiin!

Vietä kaksi rentouttavaa yötä modernissa luontohotellissa Nuuksion kansallispuistossa, keskellä koskematonta luontoa, mutta vain reilun puolen tunnin päässä Helsingistä.

  • Yövy hotellissa 2 yötä
  • Hintaan sisältyy aamiainen 2 hengelle
  • Voimassa arkipäivisin
  • Saat tilauksen jälkeen lahjakortin sähköpostiin. Lunasta lahjakortti suoraan Polku Hotellin asiakaspalvelun kautta.

  Polku Hotelli

  Polku hotelli on luontohotelli luontoa arvostaville ihmisille, yrityksille ja yhteisöille. Hotelli sijaitsee Nuuksion kansallispuistossa, keskellä koskematonta luontoa, mutta vain reilun puolen tunnin päässä Helsingistä.
  Lue lisää