Koko päivän tilavaraukseen kuuluu aamupala sekä lounas!

Tila on käytössänne 10 tuntia, ja hintaan sisältyy aamiainen ja lounas kaikille osallistujille, sekä myös kokoustekniikka.

Aamiainen on tarjolla klo. 9-10.15.

Koko tilan varaus on saatavilla maanantaista perjantaihin toukokuun puoleen väliin asti, ja syksyllä tilaa voi varata jälleen taas lokakuu-joulukuu välisenä aikana.

Polku hotelli on luontohotelli luontoa arvostaville ihmisille, yrityksille ja yhteisöille. Olemme Nuuksion kansallispuistossa, keskellä koskematonta luontoa, mutta vain reilun puolen tunnin päässä Helsingistä.

Sijainti

Polku Hotel sijaitsee Nuuksion kansallispuistossa, ympärillä 53 neliökilometriä suojeltua luonnonvaraista metsää lukuisine merkattuine reitteineen.

Julkinen liikenne palvelee Veikkolaan asti, minne Helsingistä tulee Linja-auto 280, muutoin välimatkat sujuvat parhaiten autolla / taksilla tai pyöräillen. Veikkolassa on taksiasema. Asemalla on usein takseja tai varmiten varaamalla puhelimitse 0100 7300 (2,50€+ 0,25€/10 s+pvm/mpm).

Luonnosta lähdet rentoutuneena kotiin

Polku Hotelli on luontohotelli luontoa arvostaville ihmisille, yrityksille ja yhteisöille.

Hotellissa on yhteensä 17 uutta huonetta ja sviittiä. Huoneiden lisäksi hotellirakennuksessa on erinomainen moderni ravintola, oleskelutiloja, erikokoisia kokoustiloja kuntosali ja sauna.

Olemme Nuuksion kansallispuistossa, keskellä koskematonta luontoa, mutta vain reilun puolen tunnin päässä Helsingistä.

Tule kokemaan luonto perheen ja ystävien kanssa, tai anna meidän järjestää yrityksellesi tehokas yritystapahtuma, mistä lähdet rentoutuneena kotiin.

Ajoneuvoja varten on maksuton parkkipaikka hotelliin saavuttaessa. Autolla ajaminen on sallittu vain tavaroiden purkua varten hotellin pääovien edustalle.

Polku Hotelli / Koko päivän tilavaraus + ruuat 8 hengelle

672,00

Tuki tiimille: 114,00 €

Virkistävä päivä ihanan luonnon keskellä!

Luonnon rauhaa puolen tunnin päässä Helsingistä. Upea ja moderni huoneistohotelli kansallispuiston ympäröimänä kutsuu koko tiimisi rentoutumaan, viihtymään ja virkistymään.

  • Tilavuokra 8 hengelle 10 tuntia
  • Kokoustekniikka
  • Ravitseva aamiainen klo. 9-10.15 + Lounas
  • Saat tilaamisen jälkeen palvelulahjakortin sähköpostiin. Varaus Polku Hotellin asiakaspalvelun kautta.

  Polku Hotelli

  Polku hotelli on luontohotelli luontoa arvostaville ihmisille, yrityksille ja yhteisöille. Hotelli sijaitsee Nuuksion kansallispuistossa, keskellä koskematonta luontoa, mutta vain reilun puolen tunnin päässä Helsingistä.
  Lue lisää