Virkistävämpi aamukokous luontomaisemissa ja ravitsevalla aamupalalla!

Tilavuokra ja ravitseva aamiainen kuudelle osallistujalle. Tila on käytössänne klo. 8.00 – 12.00 (max. 4 tuntia), ja hintaan sisältyy aamiainen kaikille osallistujille ja kokoustekniikka.

Luonnon rauhaa puolen tunnin päässä Helsingistä. Upea ja moderni huoneistohotelli kansallispuiston ympäröimänä kutsuu sinut rentoutumaan, viihtymään ja virkistymään.

Sijainti

Polku Hotel sijaitsee Nuuksion kansallispuistossa, ympärillä 53 neliökilometriä suojeltua luonnonvaraista metsää lukuisine merkattuine reitteineen.

Julkinen liikenne palvelee Veikkolaan asti, minne Helsingistä tulee Linja-auto 280, muutoin välimatkat sujuvat parhaiten autolla / taksilla tai pyöräillen. Veikkolassa on taksiasema. Asemalla on usein takseja tai varmiten varaamalla puhelimitse 0100 7300 (2,50€+ 0,25€/10 s+pvm/mpm).

Luonnosta lähdet rentoutuneena kotiin

Polku Hotelli on luontohotelli luontoa arvostaville ihmisille, yrityksille ja yhteisöille.

Hotellissa on yhteensä 17 uutta huonetta ja sviittiä. Huoneiden lisäksi hotellirakennuksessa on erinomainen moderni ravintola, oleskelutiloja, erikokoisia kokoustiloja kuntosali ja sauna.

Olemme Nuuksion kansallispuistossa, keskellä koskematonta luontoa, mutta vain reilun puolen tunnin päässä Helsingistä.

Tule kokemaan luonto perheen ja ystävien kanssa, tai anna meidän järjestää yrityksellesi tehokas yritystapahtuma, mistä lähdet rentoutuneena kotiin.

Ajoneuvoja varten on maksuton parkkipaikka hotelliin saavuttaessa. Autolla ajaminen on sallittu vain tavaroiden purkua varten hotellin pääovien edustalle.

Polku Hotelli / Aamiaiskokous 6 hengelle

396,00

Tuki tiimille: 67,50 €

Aamukokous ja ravitseva aamiainen ihanan luonnon keskellä!

Varaa Polku Hotellin kokoustila tehokasta aamupalaveria ja virkistymistä varten. Polku Hotelli on luontohotelli Nuuksion kansallispuistossa, keskellä koskematonta luontoa, mutta vain reilun puolen tunnin päässä Helsingistä.

  • Tilavuokra 6 hengelle + ravitseva aamiainen
  • Kokoustekniikka
  • Klo 8-12 (max. 4 tuntia)
  • Saat tilauksen jälkeen palvelulahjakortin sähköpostiin. Lunastus Polku Hotellin kautta

  Polku Hotelli

  Polku hotelli on luontohotelli luontoa arvostaville ihmisille, yrityksille ja yhteisöille. Hotelli sijaitsee Nuuksion kansallispuistossa, keskellä koskematonta luontoa, mutta vain reilun puolen tunnin päässä Helsingistä.
  Lue lisää