Tule mukaan opastetulle kahden tunnin lumikenkäretkelle Nuuksion kansallispuistossa

Lumista luontoretkeä ohjaa osaava opas, joka antaa neuvoja ja ohjaa osallistujia koko retken läpi. Tämä retki sopii siis  erinomaisesti ensikertalaiselle.

Lumikenkäretkelle mahtuu mukaan 4-12 osallistujaa. Minimi 4 hlö/varaus.

Tuleeko mukaan lisää osallistujia?

Lisähenkilöt maksetaan suoraan Polku Hotellille. Osta tämä 4-hengen lahjakortti ja maksa lisähenkilöt varausta tehdessä suoraan Polku Hotellille.

 

Sijainti

Retki alkaa Polku hotellilta, joka sijaitsee Nuuksion kansallispuistossa, keskellä koskematonta luontoa, mutta vain reilun puolen tunnin päässä Helsingistä.

Tule kokemaan ikimuistoinen, lumoava retki Nuuksion kauniissa lumenpeittoisessa luonnossa tiimin, yhdistyksen, kolleegojen, perheen ja ystävien kanssa!

 

Luonnosta lähdet rentoutuneena kotiin

Polku hotelli on luontohotelli luontoa arvostaville ihmisille, yrityksille ja yhteisöille. Olemme Nuuksion kansallispuistossa, keskellä koskematonta luontoa, mutta vain reilun puolen tunnin päässä Helsingistä.

Tule kokemaan luonto perheen ja ystävien kanssa, tai anna meidän järjestää yrityksellesi tehokas yritystapahtuma, mistä lähdet rentoutuneena kotiin.

Ajoneuvoja varten on maksuton parkkipaikka hotelliin saavuttaessa. Autolla ajaminen on sallittu vain tavaroiden purkua varten hotellin pääovien edustalle.

Osallistujamäärä

4 osallistujaa, 5 osallistujaa,  6 osallistujaa, 7 osallistujaa, 8 osallistujaa, 9 osallistujaa, 10 osallistujaa, 11 osallistujaa, 12 osallistujaa

Polku Hotelli / Opastettu lumikenkäretki Nuuksiossa 4 hengelle

240,00

Tuki tiimille: 36,00 €

Ainutlaatuinen talvinen luontoelämys!

Tule Nuuksion kansallispuistoon oppaan opastamalle lumikenkäretkelle.

    • Retken kesto on 2 tuntia
    • Hintaan sisältyy 4 osallistujaa. Lisähenkilöt 60 € / henkilö, maksu suoraan Polku Hotellille. Max 12hlö / retki.

    Polku Hotelli

    Polku hotelli on luontohotelli luontoa arvostaville ihmisille, yrityksille ja yhteisöille. Hotelli sijaitsee Nuuksion kansallispuistossa, keskellä koskematonta luontoa, mutta vain reilun puolen tunnin päässä Helsingistä.
    Lue lisää