Vietä 50-vuotisjuhlat ja muut juhlat kodassa sisältää huippukokin laittaman hienon loimulohi-illallisen!

Luonnon rauhaa puolen tunnin päässä Helsingistä. Upea ja moderni huoneistohotelli kansallispuiston ympäröimänä kutsuu sinut rentoutumaan, viihtymään ja virkistymään.

Juhlat kodassa ja huippukokin laittama hieno loimulohi-illallinen!

Varaa Polku Hotellin ihana kota juhlaasi varten. Varaus on 10:lle hengelle.

Juhlan hinta on 900 euroa / 10 henkeä. Koko huippukokin tekemä illallinen sisältyy hintaan. Juomat laskutetaan kulutuksen mukaan.

Onko juhliisi tulossa enemmän vieraita?

Lisähenkilöistä ota yhteyttä Polku Hotelliin ja maksa suoraan heille lisähenkilöt hintaan 79 €/henkilö. Kotajuhliin mahtuu max. 20 henkeä yhteensä.

Sijainti

Polku Hotel sijaitsee Nuuksion kansallispuistossa, ympärillä 53 neliökilometriä suojeltua luonnonvaraista metsää lukuisine merkattuine reitteineen.

Julkinen liikenne palvelee Veikkolaan asti, minne Helsingistä tulee Linja-auto 280, muutoin välimatkat sujuvat parhaiten autolla / taksilla tai pyöräillen. Veikkolassa on taksiasema. Asemalla on usein takseja tai varmiten varaamalla puhelimitse 0100 7300 (2,50€+ 0,25€/10 s+pvm/mpm).

 

Luonnosta lähdet rentoutuneena kotiin

Polku Hotelli on luontohotelli luontoa arvostaville ihmisille, yrityksille ja yhteisöille.

Hotellissa on yhteensä 17 uutta huonetta ja sviittiä. Huoneiden lisäksi hotellirakennuksessa on erinomainen moderni ravintola, oleskelutiloja, erikokoisia kokoustiloja kuntosali ja sauna.

Olemme Nuuksion kansallispuistossa, keskellä koskematonta luontoa, mutta vain reilun puolen tunnin päässä Helsingistä.

Tule kokemaan luonto perheen ja ystävien kanssa, tai anna meidän järjestää yrityksellesi tehokas yritystapahtuma, mistä lähdet rentoutuneena kotiin.

Ajoneuvoja varten on maksuton parkkipaikka hotelliin saavuttaessa. Autolla ajaminen on sallittu vain tavaroiden purkua varten hotellin pääovien edustalle.

Polku Hotelli / Juhlat kodassa

900,00

Tuki tiimille: 135,00 €

Ihana kota ja juhlaillallinen!

Varaa Polku Hotellin kota juhliasi varten. Polku Hotelli on luontohotelli Nuuksion kansallispuistossa, keskellä koskematonta luontoa, mutta vain reilun puolen tunnin päässä Helsingistä.

  • Varaukseen sisältyy hieno huippukokin loimulohi-illallinen.
  • Hinta 900 € 10 henkilölle. Lisähenkilöistä ota yhteyttä Polku Hotelliin ja maksa suoraan heille lisähenkilöt hintaan 79 €/henkilö. Kotajuhliin mahtuu max. 20 henkeä yhteensä.
  • Tilauksen jälkeen saat sähköpostiin palvelulahjakortin. Ota yhteyttä Polku Hotelliin varauksen tekemiseksi.

  Polku Hotelli

  Polku hotelli on luontohotelli luontoa arvostaville ihmisille, yrityksille ja yhteisöille. Hotelli sijaitsee Nuuksion kansallispuistossa, keskellä koskematonta luontoa, mutta vain reilun puolen tunnin päässä Helsingistä.
  Lue lisää