JOULUKALENTERI 9. LUUKKU

<< Takaisin Joulukalenteriin

TueTiimiä cMe Reflective

-75% ALENNUS HEIJASTAVISTA SORMIKKAISTA

Osta 2 paria, niin saat toisen parin -75%! 

TILAA HEIJASTAVAT SORMIKKAAT TÄSTÄ >>

Heijastavat sporttisormikkaat aikuisille ja lapsille! Ohuet, heijastavat sormikkaat sopivat moneen menoon ja aktiiviseen elämäntyyliin.

“Laadukkaat heijastavat sormikkaat ovat pehmeät ja joustavat ja sopivat hienosti Suomen välikauteen: juoksulenkille, koulumatkalle, työmatkalle, puistoiluun tai vaikka koiralenkille. Kokoja löytyy koululaisille, nuorille, miehille ja naisille (XXS-XL eli käsinekoot 4-12).Lue lisää…

OSALLISTU MYÖS PÄÄARVONTAAN!

Joulukalenterin pääpalkintona on ilmaiset ruokaostokset perheellesi. Osallistu arvontaan jättämällä sähköpostisi alle. Lisätietoa pääarvonnasta tämän sivun alalaidassa.


JOULUKALENTERIN PÄÄARVONTA

Voita ilmaiset ruokaostokset perheellesi!Osallistu joulukalenterimme pääarvontaan vaikka jokaisena joulukuun päivänä! Palkintona arvomme yhdelle onnekkaalle ilmaiset ruokaostokset. Palkinnon tarjoaa hävikkiä vähentävä Fiksuruoka.fi. Lahjakortin arvo 50€.

Osallistu jättämällä sähköpostisi yllä olevalle lomakkeelle. Arvonta suoritetaan 27.12. kaikkien osallistuneiden kesken ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Fiksuruoka.fi: Pyrimme toiminnallamme vähentämään ruokahävikin määrää Suomessa ja samalla tarjoamaan asiakkaillemme laajan valikoiman ruokaa sekä käyttötavaraa.

Verkkokauppamme valikoima koostuu pääosin poisto- ja jäännöseristä, joita ostamme suomalaisilta valmistajilta, maahantuojilta ja tukkuketjuilta. Me Fiksuruoalla olemme sitä mieltä, että näitä tuotteita ei kannata hävittää, vaan tuoda ne mieluummin luontoa säästäen jokaisen ostettavaksi. Samalla pyrimme helpottamaan myös toimittajiemme arkea ostamalla heiltä poisto- tai loppueriä, jotka eivät ehkä muuten menisi kaupaksi.

Takaisin ylös