Tiedeseikkailu – kun hauskuus ja uuden oppiminen kohtaavat!

Tiedeseikkailu Energia

Millainen on pingispallojen energialeikki, miten tehdään hiuksia nostattavia tutkimuksia ja mitä tapahtuu pikkuautojen magneettisessa rallikilpailussa? Tämä ja paljon muuta selviää tässä energisessä tiedeseikkailussa Piin, Kelvinin ja Hoseli-robotin johdolla.

 

Tiedeseikkailu Vesi

Mistä sade syntyy? Miksi painava laiva kelluu vedessä, mutta kevyt viinirypäle uppoaa? Miten voit valmistaa jäätelöä itse tehdyssä pikapakastimessa? Tämä ja paljon muuta selviää, kun sukellat vesiaiheiseen tiedeseikkailuun Piin, Kelvinin ja Hoselin johdolla. Lapsi on luonnostaan utelias ja tutustuu maailmaan kysellen, tutkien ja kokeillen. Kirjan tarinat ja helpot tiedekokeet ruokkivat lapsen luontaista ihmettelyä sekä tarjoavat onnistumisen elämyksiä omien tutkimusten kautta.

“Onks tää mulle? Saanko mä tehä näitä? Mitä näillä tehdään (pipetit)? Piirretäänkö niillä? Kiva kun voi tehdä kaikkia kokeita niinkuin tohtorit.” (Alvin, 5 vuotta)

“Hei vau, mitä nää putkilot on? Ai pipettejä, nää on upeita! Tää testi on jo tehty, ja tää on tehty kans, mutta kato, tää testi voitais tehdä tänään! Montako testiä meillä on jäljellä, ootas kun lasken… Onko koulussa tällaisia kirjoja? Sitten kun mä menen kouluun, niin mä otan tän kirjan mukaan.” (Venla, 5 vuotta)

Kirja

Energia: Tiedeseikkailu, Vesi: Tiedeseikkailu

Oppi&ilo / Tiedeseikkailu – 4-8v (valitse vaihtoehdoista)

16,90

Tuki tiimille: 6,00 €

Lapsi on luonnostaan utelias ja tutustuu maailmaan kysellen, tutkien ja kokeillen. Kirjan tarinat ja helpot tiedekokeet ruokkivat lapsen luontaista ihmettelyä sekä tarjoavat onnistumisen elämyksiä omien tutkimusten kautta.

Tyhjennä

Oppi&ilo

Tarjoa lapselle matka oivaltamisen maailmaan Oppi&ilo -tuotteiden myötä!

Oppi&ilo -tuotteet tuovat yhteen suomalaisten kasvatusalan ammattilaisten osaamisen, kotimaisen designin ja riemukkaat sisällöt, jotka ovat valloittaneet käyttäjät jo vuodesta 2008.

Leikilliseen oppimiseen suunnitellut puuhat, pelit ja kirjat innostavat lasta tekemään itse, kokeilemaan ja oivaltamaan. Tekemisen ilosta ja oivaltamisesta syntyy positiivinen tunnekokemus, joka ruokkii lapsen uteliaisuutta, vahvistaa hänen itseluottamustaan ja luo vahvan pohjan kasvulle ja kehitykselle.

Oppi&ilo – Matka oivaltamisen maailmaan!
Lue lisää