VARAINHANKINTA SEUROILLE

JES! Varainkeruu
joukkueelle on viimein

helppoa ja hauskaa!

ALOITA VARAINHANKINTA


Seuran varainhankinta kätevästi mobiilissa

Niin urheilussakin kuin varainhankinnassakin keskittyminen olennaiseen tuo tulosta.

VARAINHANKINTA TASKUSSASI

HELPPOA JA HAUSKAA
Kun halutaan mahdollisimman monen tiimiläisen osallistuvan ja mahdollisimman monen tukijan innostuvan, on varainhankinnan oltava helppoa. Ei rahankäsittelyä, ei tilauslomakkeita eikä tavararumbaa! Palvelumme helppous sopii erinomaisesti niin kiireiselle kuin laiskallekin varainhankkijalle. 

HUIPPUTUOTTO JOUKKUEELLE
Varainhankinnan palkkio on palvelussamme huippuhyvä. Jokaisesta myydystä tuotteesta seura tai joukkue saa jopa 15-60% palkkion.

SUOMEN SUURIN VALIKOIMA
Kiinnostavat tuotteet ovat varainhankinnan ydin. Voitte suositella vastuullisia suomalaisyritysten tuotteita. Tukijoiden on helppo löytää tilattavaa yli 500 tuotteen valikoimasta!

KERÄÄ RAHAA MILLOIN TAHANSA
Tiimisivunne pysyy teillä voimassa toistaiseksi. Voitte koska tahansa käynnistää kampanjan, kun teille parhaiten sopii. Tukijoiden on helppo tehdä tukiostoksia verkkokaupassa uudelleen ja uudelleen. Myös kampanjoiden välissä tehdyt tilaukset kartuttavat palkkiotanne!

ETÄMYYNNILLÄ TULOKSIA

Olemme poistaneet varainhankinnan kaikki työläimmät ja raskaat vaiheet, voitte luokkanne kanssa keskittyä tuotteiden suositteluun. Ei tilausten käsittelyä, ei tavararumbaa, eikä rahan kanssa säätämistä.

Seuran varainhankinta hoituu helposti vaikka kokonaan etänä.  Rahaa tai tuotteita ei käsitellä joukkueessa tai seurassa lainkaan.

– “Vain heitetyt pallot osuvat koriin.”

Urheiluseuran varainhankinta on tärkeää, jotta voimme jatkossakin tarjota lapsille ja nuorille tasavertaisemman mahdollisuuden harrastaa. Yhdessä toteutettu joukkueen varainhankinta avaa ovia tulevaisuuteen.

Ota nuoret mukaan!

Lapset ja nuoret käyttävät laajasti erilaisia laitteita, medioita ja kanavia, niin viihdekäyttöön kuin viestintäänkin. Rajaamisen sijaan olennaisempaa on tärkeiden digitaitojen opettaminen. Vaikka vanhemmat aina vastaavat varainhankinnasta, kannattaa nuoret  ottaa mukaan ikätasoon sopivalla tavalla.

Seuran varainhankinta osaksi arkea

Suosittelemme kaikille suomalaisille tiimeille ilmaisen käyttäjätilin luomista. Tukijat voivat tehdä tilauksia lukukaudesta toiseen, vuodesta toiseen. Verkkokaupasta kerran tilannut vanhempi, ystävä, tuttu tai sukulainen tekee mielellään uusia tilauksia ajan mittaan. Kiinnostavia ja tarpeellisia tuotteita on mukava tilata!

Tiesitkö, että tukijat rakastavat palveluamme? Huikeat  97,8% tukijoista antaa tukensa jatkossakin mielummin juuri verkosta tilaamalla.


KERRO JOUKKUEELLE
HELPOMMASTA VARAINHANKINNASTA!

Esittele TUETIIMIÄ.FI varainhankinta treeneissä tai verkkopalaverissa. Voit avata esityksen uuteen välilehteen koko näytön suuruisena tai jakaa linkkiä eteenpäin (oikea alakulma) muille seuran jäsenille.

AVAA UUTEEN VÄLILEHTEEN TUETIIMIÄ.FI varainhankinta★★★★★
VOIMISTELUKLUBI LOHJA
“Parasta oli helppous ja jatkuva tuki!”

Voimisteluklubi Lohja kokeili TUETIIMIÄ.FI-varainhankintaa syksyllä 2021. Seurassa on vuosien varrella järjestetty kymmeniä myyntikampanjoita lukuisilla eri tuotteilla. Joukkueenjohtajana toimineen Niinan mielestä ehdottomasti parasta palvelussa oli helppous sekä jatkuva tuki. Whatsappin tsemppiviestejä, vinkkejä ja uutisia oli todella helppo hyödyntää varainhankinnassa.

-”Missään muualla ei ole saanut tällaista palvelua.”

“Suosittelemme TueTiimiä.fi varainhankintaa!”

Seura oli niin tyytyväinen varainhankintaansa, että aikoo järjestää uuden TUETIIMIÄ.FI-kampanjan heti keväällä 2022.

-”Olemme keränneet varoja kymmenillä erilaisilla myyntikampanjoilla. TUETIIMIÄ.FI nousi ehdottomasti parhaimpien kokemustemme joukkoon. Voit laittaa sinne, että suosittelemme tätä muillekin!”

 

LUE KOKO ARTIKKELIMiksi varainkeruu joukkueelle on tärkeää?

Lasten ja nuorten harrastustoiminta mahdollistetaan pitkälti vapaaehtoisvoimin.

VARAINHANKINNAN
SOSIAALINEN ULOTTUVUUS

On lasten ja nuorten etu, että urheiluseuran kaikki vanhemmat aktivoituvat ja osallistuvat yhteiseen varainhankintaan. Vaikka toisilla perheillä on mahdollisuus maksaa helposti harrastusten kulut, kaikilla perheillä Suomessa ei ole lainkaan näin iloinen tilanne.

“Harrastus voi olla lapselle tärkeä henkireikä, josta saadaan kavereita, sosiaalisia taitoja ja tärkeitä kontakteja elämää varten. Monta lahjakkuutta saatetaan menettää, jos lapsilla ei ole tasavertaista mahdollisuutta harrastaa ja osallistua. Urheiluseurojen varainhankinta mahdollistaa lapsille ja nuorille todella paljon!”

Kun koko urheiluseura tai -joukkue osallistuu talkoisiin, luodaan esimerkillistä yhteisöllisyyttä perheiden välille. TUETIIMIÄ.FI voi auttaa ja tukee joukkuettanne näiden tavoitteiden saavuttamisessa.

Tehdään yhdessä hyvää!

Takaisin ylös