Urheiluseuran varainhankinta Urheiluseuran varainhankinta

Urheiluseuran Varainhankinta

 

 

Niin urheiluseurat kuin yksittäiset tiimitkin kerää rahaa joukkueelle toimintansa tukemiseksi. Vaikka jääkiekon varainhankinta ei juurikaan poikkea vaikkapa jalkapallon varainhankinnasta, voi eri lajien ja joukkueiden tavoitteissa olla kuitenkin suuria eroja. Muodostelmaluistelijat tarvitsevat paljon varoja jäämaksuihin, kisamatkoihin ja näyttäviin kisapukuihin. Taistelulajeja harrastavat saattavat kerätä varoja uutta tatamia varten.

Joukkueen varainhankinta on yleensä vapaaehtoisten vanhempien vastuulla. Joukkueen johtajat ovat erityisen tärkeässä roolissa lasten ja nuorten harrastuksissa. He tekevät tärkeää työtä organisoimalla ja aikatauluttamalla joukkueen menoja. Joukkueen johtajat mahdollistavat paljon myös vastaamalla useinmiten useista vuosittaisista varainhankintakampanjoista. Aloita varainhankinta joukkueelle!

 ★★★★★ Voimisteluklubi Lohja:
“Parasta oli helppous ja jatkuva tuki!”

Voimisteluklubi Lohja päätti kokeilla TueTiimiä.fi varainhankintaa syksyllä 2021. Seurassa on vuosien varrella järjestetty kymmeniä myyntikampanjoita lukuisilla eri tuotteilla.

Joukkueenjohtajana toimivan Niinan mielestä ehdottomasti parasta TueTiimiä.fi varainhankinnassa oli helppous sekä jatkuva tuki, jota tarjottiin kätevästi Whatsappin kautta. Whatsappissa tulleita tsemppiviestejä, infoja, vinkkejä ja uutisia oli helppo hyödyntää omassakin viestinnässä. -”Missään muualla ei ole saanut tällaista palvelua.”

“Suosittelemme TueTiimiä.fi varainhankintaa!”

Seura oli kaiken kaikkiaan niin tyytyväinen ensimmäiseen varainhankintakampanjaansa TueTiimiä.fi:n kanssa, että aikoo järjestää uuden kampanjan heti keväällä 2022.

-”Olemme keränneet varoja kymmenillä erilaisilla myyntikampanjoilla ja TueTiimiä.fi nousi ehdottomasti parhaimpien kokemustemme joukkoon sillä saralla. Voit laittaa sinne, että suosittelemme tätä muillekin!”

LUE KOKO ARTIKKELI

Varainkeruu joukkueelle on tärkeää

Varainhankinnalla on myös sosiaalinen ulottuvuutensa, jonka vuoksi on tärkeää että kaikki joukkueen vanhemmat osallistuvat yhteiseen varainhankintaan. Vaikka toisilla perheillä on mahdollisuus maksaa helposti harrastusten kulut, kaikilla perheillä Suomessa ei ole lainkaan näin iloinen tilanne.

Harrastus voi olla lapselle tärkeä henkireikä, josta saadaan kavereita, sosiaalisia taitoja ja tärkeitä kontakteja elämää varten. Monta lahjakkuutta saatetaan menettää, jos lapsilla ei ole tasavertaista mahdollisuutta harrastaa ja osallistua. Urheiluseurojen varainhankinta mahdollistaa lapsille ja nuorille todella paljon.

Kun koko urheiluseura tai -joukkue osallistuu talkoisiin, luodaan esimerkillistä yhteisöllisyyttä perheiden välille. TUETIIMIÄ.FI voi auttaa ja tukee joukkuettanne näiden tavoitteiden saavuttamisessa. Aloita varainhankinta seuralle!

ALOITA URHEILUSEURAN VARAINHANKINTA
Urheiluseuran varainhankinta

Aktiiviseen elämäntapaan sopivat tuotteet

Urheiluseuran on ilo suositella lapsiperheille ja aktiiviliikkujille sopivia tuotteita. TUETIIMIÄ.FI verkkokaupan heijastavat, turvalliset ja terveelliset tuotteet sopivat siksi hienosti koululaisten varainhankintaan. Heijastavat pipot, hanskat ja muut asusteet näkyvät pian kylällä ja autoilijat kiittävät, kun liikkuvat lapset ja aikuiset näkyvät paremmin.

Vanhemmat huolehtivat lapsen välipalojen terveellisyydestä ja harmittelevat epäterveellisten vaihtoehtojen runsautta. Monet urheiluseurat ovat jo kieltäneet herkut treeneissä ja kisamatkoilla. TUETIIMIÄ.FI tarjoaa ravinteikkaita vaihtoehtoja lasten ja nuorten välipaloiksi ja herkuiksi.

 

Varainhankinnan palkkio

Meille on tärkeää, että urheiluseuran varainhankinta on mielekästä ja tuottoisaa. Teemme parhaamme, jotta tiiminne onnistuu varainhankinnassa. Vanhempien vapaaehtoisesti käyttämä aika varojen keräämiseen on arvokasta ja siitä on saatava joukkueelle erinomainen tuotto.

TUETIIMIÄ.FI keskimääräinen 20 hengen joukkueen keräämä tuotto yhdestä myyntijaksosta on 800-2200 euroa. Toisaalta esimerkiksi 800 jäsenen seura voi ansaita jopa useita tuhansia euroja yhdellä myyntijaksolla. Tiimiläisten aktiivisuudella on merkitystä. On helppoa pyytää lähipiiriä ja omaa verkostoa tukemaan, kun tuotteet sopivat useimmille ja valikoimassa on helppoja käyttötuotteita.

Helppo varainhankinta ei kuitenkaan tarkoita, ettei mitään tarvitse tehdä. Me tuemme varainhankinnan yhteyshenkilöä, jotta vaivannäöstänne saadaan paras mahdollinen tuotto. Luonnollisesti jokaisen tiimin ja kampanjan tuotto vaihtelee. Riippuu paljon tiimin koosta sekä vanhempien aktiivisuudesta, kuinka tuottoisa varainhankinta on.

TILAA ILMAINEN INFOPAKETTI

Kuinka onnistutte?

Meille TUETIIMIÄ.FI varainhankinnassa on tärkeää, että joukkueenne ja seuranne pääsee tavoitteeseen. Oikein toteutettuna varainkeruu verkkokaupassamme voi mahdollistaa tavoitteenne jopa kokonaan. Olennaista on, että lyhyen varainhankintakampanjan aikana vanhemmat panostavat tähän yhdessä. Urheiluseuran varainhankinta on tärkeää työtä ja me tuemme vastaavaa henkilöä koko kampanjan ajan ja kannustamme tiimiläisiä aktivoitumaan.

Tarjoamme aktiivisille tiimiläisille etuja kassalla. Urheiluseuran aktiivisimmat voivat ansaita itselleen arvokkaita lahjakortteja varainhankinnan tavarataloon. Mitä enemmän saat tukijoita, sitä arvokkaampia tuotteita voit ostaa kaupan päälle saatavalla lahjakortilla.

Ensimmäisen varainhankinnan kampanjan aikana joukkueellanne on mahdollisuus lisäbonukseen! Kannattaa tutustua ajankohtaiseen kampanjaamme.

ALOITA URHEILUSEURAN VARAINHANKINTA

Takaisin ylös

Verkkosivustomme käyttää evästeitä.

Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeemme.

Lisätietoa voit lukea tietosuojaselosteestamme.