Urheiluseuran varainhankinta Urheiluseuran varainhankinta

Urheiluseuran Varainhankinta

 

 

Niin urheiluseurat kuin yksittäiset joukkueetkin keräävät varoja toimintansa tukemiseksi. Vaikka jääkiekon varainhankinta ei juurikaan poikkea vaikkapa jalkapallon varainhankinnasta, voi eri lajien ja joukkueiden tavoitteissa olla kuitenkin suuria eroja. Muodostelmaluistelijat tarvitsevat paljon varoja jäämaksuihin, kisamatkoihin ja näyttäviin kisapukuihin. Taistelulajeja harrastavat saattavat kerätä varoja uutta tatamia varten.

Urheilujoukkueiden varainhankinnasta vastaavat yleensä vapaaehtoiset vanhemmat. Joukkueen johtajat ovat erityisen tärkeässä roolissa lasten ja nuorten harrastuksissa. He tekevät tärkeää työtä organisoimalla ja aikatauluttamalla joukkueen menoja. Joukkueen johtajat mahdollistavat paljon myös vastaamalla useinmiten useista vuosittaisista varainhankintakampanjoista.

 

Varainhankinnalla on merkitystä

Varainhankinnalla on myös sosiaalinen ulottuvuutensa, jonka vuoksi on tärkeää että kaikki joukkueen vanhemmat osallistuvat yhteiseen varainhankintaan. Vaikka toisilla perheillä on mahdollisuus maksaa helposti harrastusten kulut, kaikilla perheillä Suomessa ei ole lainkaan näin iloinen tilanne.

Harrastus voi olla lapselle tärkeä henkireikä, josta saadaan kavereita, sosiaalisia taitoja ja tärkeitä kontakteja elämää varten. Monta lahjakkuutta saatetaan menettää, jos lapsilla ei ole tasavertaista mahdollisuutta harrastaa ja osallistua.

Kun koko urheiluseura tai -joukkue lähtee varainhankintaan, luodaan esimerkillistä yhteisöllisyyttä perheiden välille. TUETIIMIÄ.FI voi auttaa ja tukee joukkuettanne näiden tavoitteiden saavuttamisessa.

ALOITA URHEILUSEURAN VARAINHANKINTA

Aktiiviseen elämäntapaan sopivat tuotteet

Urheiluseuran on ilo suositella lapsiperheille ja aktiiviliikkujille sopivia tuotteita. TUETIIMIÄ.FI verkkokaupan heijastavat, turvalliset ja terveelliset tuotteet sopivat siksi hienosti koululaisten varainhankintaan. Heijastavat pipot, hanskat ja muut asusteet näkyvät pian kylällä ja autoilijat kiittävät, kun liikkuvat lapset ja aikuiset näkyvät paremmin.

Vanhemmat huolehtivat lapsen välipalojen terveellisyydestä ja harmittelevat epäterveellisten vaihtoehtojen runsautta. Monet urheiluseurat ovat jo kieltäneet herkut treeneissä ja kisamatkoilla. TUETIIMIÄ.FI tarjoaa ravinteikkaita vaihtoehtoja lasten ja nuorten välipaloiksi ja herkuiksi.

 

Varainhankinnan palkkio

Meille on tärkeää, että urheiluseuran varainhankinta on mielekästä ja tuottoisaa. Teemme parhaamme, jotta tiiminne onnistuu varainhankinnassa. Vanhempien vapaaehtoisesti käyttämä aika varojen keräämiseen on arvokasta ja siitä on saatava joukkueelle erinomainen tuotto.

TUETIIMIÄ.FI keskimääräinen 20 hengen joukkueen keräämä tuotto yhdestä myyntijaksosta on 800-2200 euroa. Toisaalta esimerkiksi 800 jäsenen seura voi ansaita jopa useita tuhansia euroja yhdellä myyntijaksolla. Tiimiläisten aktiivisuudella on merkitystä. On helppoa pyytää lähipiiriä ja omaa verkostoa tukemaan, kun tuotteet sopivat useimmille ja valikoimassa on helppoja käyttötuotteita.

Helppo varainhankinta ei kuitenkaan tarkoita, ettei mitään tarvitse tehdä. Me tuemme varainhankinnan yhteyshenkilöä, jotta vaivannäöstänne saadaan paras mahdollinen tuotto. Luonnollisesti jokaisen tiimin ja kampanjan tuotto vaihtelee. Riippuu paljon tiimin koosta sekä vanhempien aktiivisuudesta, kuinka tuottoisa varainhankinta on.

TILAA ILMAINEN INFOPAKETTI

Kuinka onnistutte?

Meille TUETIIMIÄ.FI varainhankinnassa on tärkeää, että joukkueenne ja seuranne pääsee tavoitteeseen. Oikein toteutettuna varainkeruu verkkokaupassamme voi mahdollistaa tavoitteenne jopa kokonaan. Olennaista on, että lyhyen varainhankintakampanjan aikana vanhemmat panostavat tähän yhdessä. Urheiluseuran varainhankinta on tärkeää työtä ja me tuemme vastaavaa henkilöä koko kampanjan ajan ja kannustamme tiimiläisiä aktivoitumaan.

Tarjoamme aktiivisille tiimiläisille etuja kassalla. Urheiluseuran aktiivisimmat voivat ansaita itselleen arvokkaita lahjakortteja varainhankinnan tavarataloon. Mitä enemmän saat tukijoita, sitä arvokkaampia tuotteita voit ostaa kaupan päälle saatavalla lahjakortilla.

Ensimmäisen varainhankinnan kampanjan aikana joukkueellanne on mahdollisuus lisäbonukseen! Kannattaa tutustua ajankohtaiseen kampanjaamme.

ALOITA URHEILUSEURAN VARAINHANKINTA

Takaisin ylös

Verkkosivustomme käyttää evästeitä.

Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeemme.

Lisätietoa voit lukea tietosuojaselosteestamme.