17.-23.10.2022

MITÄ UUTTA TÄLLÄ VIIKOLLA?

Tutustu tuoteuutuuksiin ja poimi viikon vinkit.
Kerro ahkerasti varainhankinnasta omalle
verkostollesi.
Sinun avullasi tiimisi onnistuu varmasti!

KATSO MYÖS:    FACEBOOK    INSTAGRAM      @tuetiimiä  #tuetiimiä  #varainhankinta

VIIKON 42 TEEMAT

Halloween on jo nurkan takana ja syyslomia vietetään ympäri Suomen viikoilla 42-43. Niin varainhankinta kuin tukitilaaminenkin on helppoa lomallakin, vaikka metsäretkeltä tai sohvan uumenista. Varainhankinnan verkkokaupasta löytyy aina ajankohtaista ja kiinnostavaa ostettavaa!

 

 

★ HELPOIN HALLOWEEN IKINÄ 
Kotimainen Popkorni Events tarjoaa huikeita juhlatuotteita lapsiperheille, diginä tottakai! Ajankohtainen Halloween-juhlapaketti sisältää ohjelman ja paljon kiinnostavia, tulostettavia materiaaleja. Digitaalisissa juhlapaketeissa on useita vaihtoehtoja niin prinsessoille kuin seikkailijoillekin. Katso kaikki juhlatuotteet!

★ SYKSYN TUNNELMAA JA TUOKSUJA KYNTTILÖISTÄ
Syyskaudella kynttilät palavat kodeissa melkein joka ilta. Syksyn mittaan on kiva kokeilla erilaisia tuoksuvia kynttilöitä, erilaisiin tunnelmiin. Juuri nyt monen tukijan ostoskorista löytyy ihania kynttilöitä. Tilaa iloa ja valoa, itselle tai lahjaksi – tai vaikka pukin kontiin!

★ SUPERIT JA SUKLAISET VÄLIPALAT 
Välipalojen valikoima kasvaa verkkokaupassa jatkuvasti. Foodinin tai Leaderin terveellisempiä välipaloja on mukava laittaa paitsi lasten reppuihin, myös omaan työlaukkuun. Tutustu ravinteikkaisiin raakapatukoihin ja Foodinin herkulliseen uutuussuklaaseen. Näitä kannattaa tilata kerralla enemmän!

 

 

Me TueTiimiä-varainhankinnassa teemme vaikuttavaa ja arvopohjaista varainhankintatyötä suurella sydämellä. Yhdessä vastuullisten suomalaisyritysten kanssa luomme lapsille ja nuorille tasavertaisemman mahdollisuuden osallistua ja harrastaa.

HYVÄN TEKIJÄ -YRITYKSEN tunnistat tästä merkistä. Yrityksen tuotemyynnistä verkkokaupassamme ohjataan aina reilu tuki varoja hankkivalle tiimille. 

 

 

LEMPIPIPOT KOKO PERHEELLE!

Tilaamalla syksyn loistavat tuotteet, tukija antaa samalla tukensa teidän tiimille!

Lapsen ja nuoren pukeminen heijastavaan on tänä syksynä helppoa! Valitse heijastava printti sekä lempiväri.

 

Suomalaisen cMe Reflectiven heijastavista tuotteista löytyy suosikki varmasti ihan jokaiselle. Heijastavat printtipipot painetaan käsityönä Suomessa, pipot on saatavilla 6 värissä.

Tukija löytää varainhankinnan verkkokaupasta kaikkiaan yli 120 heijastavaa tuotetta , joita on helppo tarjota juuri nyt lapsiperheille: lämpimiä pipoja, hanskoja, heijastimia tai vaikka heijastavia kengännauhoja.

TALVEN LÄMPIMÄT

VEDENPITÄVÄT & HEIJASTAVAT

HEIJASTAVAT PRINTTIPIPOT

 

 

PYYDÄ TUKIJAA TEKEMÄÄN TUKITILAUS VERKOSSA:

  1. Kutsu tutut ostoksille jakamalla myyntilinkkiä ja tiimikoodia.
  2. Muista kertoa, miksi tuki on teille tärkeää!

Tuotteet toimitetaan suoraan tilaajalle, nopeasti 1-3 päivässä.

 

TOIMI NÄIN JA ONNISTUT VARMASTI:

  • Tee ensin oma tukitilaus tiimin hyväksi.
  • Kerro kaikille kokemuksiasi tilaamisesta ja tuotteista.
  • Käytä sinulle tuttuja kanavia: whatsapp, tekstiviesti, soitto, ym.
  • Lähetä aina henkilökohtaisia viestejä tutuillesi.
  • Varmista, että kaikki tietävät kuinka helppoa tukitilauksen tekeminen on.
  • Muistuttele tukijoita kampanjan aikana.
  • Tarkista lopuksi, että kaikki ovat muistaneet tehdä tukitilauksen.

 

UUTTA! Itse tulostettavat tuotesivut

Tulostettavat A4 TUOTESIVUT sopivat työpaikalle, kahvipöytiin ja harrastuspaikoille. Valitse yksi tai useampi sivu, jota haluat tukijoille tarjota: heijastavat, lämpimät asusteet, herkut, vitamiinit, juomapullot, pyyhkeet, jne. 

💡 HEI, MITES OLIS KIMPPATILAUS?!

Mitä jos järjestäisitkin kimppatilauksen? Kimppatilaus sopii hyvin melkein millä tahansa porukalla: työpaikalla, koulussa, naapurustossa, harrastuksessa, jne. Saat helposti kiinni myös ne tukijat, jotka eivät ehkä halua/ehdi/jaksa tehdä yksittäistä tilausta itse. 

Valitse ja mikä tahansa (yksi tai useampi) A4 TUOTESIVU ja  KIMPPATILAUSLOMAKE ja voit kerätä tilauksia vaikka heti!

Kerää tilaukset, kerää maksut, tilaa ja toimita tukijoille – helppoa!

HYVÄN TEKIJÄ -yritykset

Tiesitkö, että varainhankinnan verkkokaupan sadat tuotteet ovat suomalaisten yrittäjien valikoimasta? Tukemalla tiimiä, annat samalla tukesi suomalaiselle yrittäjyydelle. Lue lisää…

Takaisin ylös