Lahjakortti kotimaisiin pellavatuotteisin on upea lahjaidea tai huippuhankinta itselle!

  • Lahjakortti käy 25 € arvoisena maksuvälineenä Jokipiin Pellavan omassa verkkokaupassa.
  • Lahjakortti on voimassa 31.8.2024 saakka
  • Lahjakortti toimitetaan sähköisenä suoraan tilaajan sähköpostiin. Lahjakortin voit tulostaa, välittää eteenpäin tai tallentaa mobiililaitteelle.

Suomessa valmistettuja kauniita ja ympäristöystävällisin pellavatuotteita, jotka kestävät aikaa ja katseita!

“Ekologisuus

Me Jokipiin Pellavassa haluamme ekologisen jalanjälkemme olevan mahdollisimman pienen. Siksi pyrimme päivittäisissä toiminnoissamme ottamaan huomioon ympäristöä säästävät asiat.

Olemme kehittäneet kokonaisvaltaisesti ympäristöystävällisen tuotantoprosessin, jossa otetaan huomioon kaikki teolliseen tuotantoon liittyvät ympäristöasiat.

Raaka-aineet

Pellavalankamme tulee länsieurooppalaisilta tiloilta. Näin pystymme luotettavasti jäljittämään raaka-aineen alkuperän ja varmistumaan viljelyn ja valmistusprosessin luonnonmukaisuudesta.

Pellava- ja puuvillalankamme ovat Ökotex-hyväksyttyjä. Ökotex-sertifikaatti takaa sen, että langoissamme ei ole ihmiselle haitallisia kemikaaleja.

Pakkauksiin käytämme vain kierrätettäviä materiaaleja. Raaka-aineet toimitetaan meille pahvilaatikoissa, jotka sitten käytämme uudelleen kuljetuspakkauksina. Ylijäävä pakkausmateriaali menee kierrätykseen paikallisen kierrätysyrityksen kautta.

Tuotantoprosessi

Kaikki tuotteemme ovat ympäristöystävällisiä. Tuotantoprosessissa syntyvä lämpö hyödynnetään tuotantotilojen lämmittämisessä. Valmistuksessa ei käytetä mitään kemikaaleja.

Pellavakankaan viimeistelyssä käytetään ainoastaan kuumaa vesihöyryä kankaan sileyden aikaansaamiseksi.

Tuotteet

Tuotannossamme syntyvä materiaali, myös sivutuotteet, kierrätetään eteenpäin.

Arvostamme pitkäikäisyyttä

Tuotteemme ovat pitkäikäisiä. Se lienee painavin syy tehtaamme ja tuotteidemme pieneen ekologiseen jalanjälkeen.”

Jokipiin Pellava / 25 € lahjakortti

25,00

Tuki tiimille: 5,00 €

Ostamalla lahjakortin kotimaiseen Jokipiin Pellavan verkkokauppaan tuet suomalaista koulu-, harrastus- tai yhdistystoimintaa 5 €:lla sekä tuet lisäksi suomalaista työtä!

  • Satoja ihania kodin tuotteita, kuten pyyhkeitä, kylpytakkeja, saunatekstiileitä, keittiötekstiileitä yms.
  • Lahjakortti toimitetaan ilman toimituskulua suoraan tilaajan sähköpostiin.
  • Lahjakortti on voimassa 31.8.2024 saakka.

Varastossa

Jokipiin pellava

Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa, Jalasjärven Jokipiissä. Tuotteitamme ostamalla työllistät suomalaisia. Kaikki Jokipiin pellava -tuotteet valmistetaan kokonaisvaltaisesti ympäristöystävällisellä tuotantoprosessilla ilman kemikaaleja. Kiitos, että tuet suomalaista perheyritystä!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää