Kaikki, mitä piknikille tarvitset – helposti ja edullisesti!

Piknik kesädiili sisältää:

  • Kevyen ja kauniin värisen Lovin hamam-pyyhkeen. Hamam-pyyhe on nopeasti kuivuva ja monikäyttöinen! Se rullautuu pieneen tilaan ja toimii pyyhkeen lisäksi piknik-vilttinä, laudeliinana, pöytäliinana, sohvan päällisenä, huivina, vauvan peittona tai kevyenä vilttinä.
  • Lovin Piknik termoskassi, joka on käytännöllinen ja kevyt kantaa, mutta tukevaa tekoa. Sopii erinomaisesti pienelle kauppareissulle tai piknikille. Laukun pohja on avattava termossäilö, jossa eväät pysyvät hyvänä!
  • Lovin TRIPLA Termospullot 350ml, sis. 3 pulloa. Pakkaus sisältää 3 samankokoista termosta (värit: sininen, pinkki ja valkoinen). Pullojen tilavuus on 350ml. Termokset sopivat lämpimille ja kylmille juomille. Kestää konepesun.

 

Lue lisää Piknik Kesädiili -setin tuotteista:

Lovin / Hamam-pyyhe 80x170cm (Valitse väri)

Lovin / Piknik termoskassi

Lovin / TRIPLA Termospullot 350ml, sis. 3 pulloa

Hamam-pyyhkeen väri

Harmaa, Sininen, Vaaleanpunainen, Sinipunainen, Laventeli, Vihreä-valkoinen, Kelta-valkoinen

KESÄDIILI: Hamam-pyyhe, piknik-kassi + termospullot 3 kpl

59,90

Tuki tiimille: 21,00 €

Säästä & hanki helposti ja nopeasti kaikki, mitä tarvitset piknikkiä varten!

  • Hamam-pyyhe (80cm x 170cm) on erittäin kevyt, pieneen tilaan mahtuva mutta kuitenkin imukykyinen, joten se on täydellinen varuste niin reissuun, rannalle kuin mökillekin. Materiaali: Puuvilla 80%, polyesteri 20%)
  • Lovin Piknik termoskassi on käytännöllinen ja kevyt kantaa, mutta tukevaa tekoa. Sopii erinomaisesti pienelle kauppareissulle tai piknikille. Laukun pohja on avattava termossäilö, jossa eväät pysyvät hyvänä!
  • Lovin TRIPLA Termospullot 350ml -pakkaus sisältää 3 samankokoista termosta (värit: sininen, pinkki ja valkoinen). Laita yhteen mehua, toiseen kahvia, kolmanteen vaikka vettä! Pullojen tilavuus on 350ml. Termokset sopivat lämpimille ja kylmille juomille. Kestää konepesun.
Tyhjennä