Upean makuiset, villistä luonnosta kerätyt kuusenkerkät ovat todellista suomalaista superfoodia!

Kuusenkerkät sisältävät runsaasti A- ja C-vitamiinia sekä terveydelle edullisia antioksidantteja. Kerkistä voit hauduttaa pirteän makuista teetä aamulla tai jauhaa niitä mausteeksi ruokiin tai smoothien, puuron tai jogurtin päälle ripoteltavaksi.

“Yrityksemme toiminnan pääpaino on villeinä kerättyjen ja luonnollisesti tuotettujen kasvien tuottamisessa, jatkojalostustuksessa ja myynnissä. Meiltä löydät kotimaiset, ympäristöystävälliset ja taatusti ensiluokkaiset vaihtoehdot niin keittiöön kuin kosmetiikkaan. Tarjoamme erilaisia maustesekoituksia, yrttiteejuomia, kylpytuotteita sekä Suomen laajimman valikoiman yksittäisiä yrttejä.”

Paino 25 g

Yrttipaja / Kotimainen kokonainen kuusenkerkkä

6,50

Tuki tiimille: 1,00 €

Villinä kasvanut, puhdas, kotimainen kuusenkerkkä on todellista suomalaista superfoodia!

Varastossa

Yrttipaja

Yrttipaja on Suomen suurin yrttitukku. Yrttipajalla on laaja valkoima eri yrttejä ruoaksi, mausteeksi ja ulkoiseenkin käyttöön. Viljellyt kasvit tuotetaan aina luonnollisesti, ilman kemiallisia lannoitteita tai lisäaineita ja keruukasvit kerätään suomen puhtaasta (villistä) luonnosta. Rakkaudella viljellyt ja kerätyt yrtit kruunaavat ruoanlaiton!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää