Hauskaa puuhaa 3-6 -vuotiaille lapsille!

Valitse vaihtoehdoista:

  • Jeebox-puuhaboksi kertatilaus (19,90 €, hinta sisältää toimituksen)
  • Jeebox-sisaruspuuhaboksi kertatilaus (24,90 €, hinta sisältää toimituksen)

Jeebox-puuhaboksi on lapsiperheiden kuukausittainen yllätyspaketti. Se sisältää ekologisia sesonkiin sopivia puuhaideoita, sekä niihin tarvittavat erikoismateriaalit. Paketti toimitetaan postitse luoksesi seuraavan kuun alussa. Sinä voit nauttia puuhailusta lapsesi kanssa, koska aikaa ja energiaa ei kulu ideoimiseen ja tarvikkeiden hankkimiseen.

Jeebox-sisaruspuuhaboksi sisältää tarvittavat erikoismateriaalit kahdelle lapselle. Muuten tuote on sama kuin Jeebox-puuhaboksi. Suosittelen tilaamaan tämän sisaruspuuhaboksin, jos sinulla on kotona kaksi innokasta puuhailijaa.

Suositusikä: 3-6 vuotiaat lapset.

Jokaisesta Jeeboxista löytyy monipuolisesti erilaisia puuhia:

  • Kuukausittaisia teemapuuhia 1-2 kpl
  • Hauskoja pikkupuuhia 3-4 kpl

Paketista löytyy aina sekä sisä- että ulkopuuhia. Osa puuhista on vaativuustasoltaan sellaisia, että ne on kokonaisuudessaan suunniteltu tehtäväksi yhdessä vanhemman kanssa. Osan puuhista lapsi voi tehdä hieman itsenäisemmin (toki aina aikuisen avustuksella ja valvonnassa).

Sen lisäksi boksista löytyy aina sopiva määrä puuhiin tarvittavia erikoismateriaaleja.

Jeebox

Puuhaboksi, Sisaruspuuhaboksi

Jeebox / Puuhaboksi (Ilmainen toimitus!)

19,9024,90

Tuki tiimille: 3,00 €

Paketti toimitetaan postitse suoraan valmistajalta tilausta seuraavan kuun alussa! Esim: Jos tilaat tammikuun aikana, paketti toimitetaan helmikuun alussa.

Valitse vaihtoehdoista:

  • Jeebox-puuhaboksi (19,90 €, ilmainen toimitus. Tuki tiimille: 3 €)
  • Jeebox-sisaruspuuhaboksi*(24,90 €, ilmainen toimitus. Tuki tiimille: 3,75€)

*) Sisaruspuuhaboksi sisältää samat puuhat kuin tavallinen puuhaboksi, mutta siinä on materiaalit kahden lapsen tarpeisiin.

Suositusikä: 3-6 vuotiaat lapset.

Jeeboxista löytyy monipuolisesti erilaisia puuhia:

  • Kuukausittaisia teemapuuhia 1-2 kpl
  • Hauskoja pikkupuuhia 3-4 kpl
Tyhjennä

Jeebox

Jeebox-puuhaboksi on lapsiperheiden kuukausittainen yllätyspaketti. Se sisältää ekologisia sesonkiin sopivia puuhaideoita, sekä niihin tarvittavat erikoismateriaalit. Paketti toimitetaan postitse luoksesi. Sinä voit nauttia puuhailusta lapsesi kanssa, sillä enää ei kulu aikaa ja energiaa ideoimiseen ja tarvikkeiden hankkimiseen.
Lue lisää